torsdag 25 september 2014

Slampump muddring

Pumpen flyttar dy och slam 1– 1meter beroende på koncentration och lyfthöjd. Muddra Muddring Dredging. Perfekt att tömma diken, avlopp eller att använda vid muddring eller vid översvämning. Pumpen drivs av hydraulik och är väldigt kompakt och tålig.


Skärande virvelpump med renslucka.

Kundanpassade lösningar för leverans! Komplett pump med hydraulmotor. De används även för att förflytta sand m. För att minimera slitaget är hydrauldelarna ofta . Sugmuddring av sediment med Truxor i Norje småbåtshamn.


Med vårt nya slampump kan man muddra precis bara det som behövs, fördjupa vid . Kontakta oss gärna om du har . Vid muddring i vatten syftar man på att ändra på vattnets.

Grindex har löst slitageproblemet genom att tillverka . Handla online för 37kw 50hp nedsänkbar centrifugal slurrypump för muddring , samt vilka tillverkas i Kina med DEPON - en av professionella tillverkare och . Handla online för centrifugal nedsänkbar slampump för sandmuddring med omrörare, liksom vilka tillverkas i Kina med DEPON - en av professionella tillverkare . Med sugmuddring grumlar du inte vattnet och skadar stränder och botten som vid muddring med grävmaskin. Och eftersom aggregatet är kompakt i sin . Ständigt behov av muddring och tångrensning gör hamnen dyr att hålla öppen. Därför vill staten sälja. En storm har fyllt på med nya . Och att det troligen är dryga dagsböter på det. Max djup stödbenspontoner, stabilisering mot botten ( muddring ): m. Arbetsbredd inmatning: 4mm.


Vikt Doropumpen V3: kg. Handla online för högkvalitets nedsänkbar slampump för muddring med omrörare med olika storlekar, stilar och karaktärer på mstpumps. Grundläggande information. Vi har maskinen så du kan muddra, pumpa och slamsuga igenväxta dammar, båthamnar med mera, när du själv vill.


Fast slampump FoU och tillverkning, har vi den perfekta.

Dränkbara slurrypumpar för stenbrott, gruvor, muddring och andra mycket slitande applikationer. Slurrypumpar: Bravo 200. Mer information om vad som gäller vid muddring och hur man söker tillstånd för vattenverksamhet finns på Länsstyrelsens webbsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg