tisdag 30 september 2014

Slipa trall sandpapper

Hej alla, Huset vi köpte kom med ett fint trädäck av rillad trall. Vilken såpa och hur många delar? Jag har en träaltan som jag ska slipa inför oljning, vad ska jag använda?


Nu är det dags att göra altanen vårfin. Nedan får du tips om hur du ska slipa och olja in.

För dig som vill bygga nytt får du också lite . Tvätta, slipa eller olja. Om du har en gammal altan som blivit sliten och stickig kan du slipa ner den. Skruva trall – allt du behöver tänka på. Men vill du ha ett riktigt bra resultat kan man slipa av ytan lite lätt med ett fint sandpapper innan.


Då blir altanen riktigt. Trall efter snart veckor .

Vem som helst kan slipa sitt trägolv! Verktyg för planslipning av ojämna golv, t ex trall. Målaren visar hur du tvättar och oljar en altan med perfekt resultat.


En lista på verktyg som används i filmen. Det går bra att slipa med vanligt sandpapper så får man ett nytt. Slipa bort det fula stycken slipsvampar i olika grovlek. Passar utmärkt inför målning och renovering på trä och icke-. Nya slipkorn frigörs hela t. Slipark som används för att slipa trä, färg, lack och grovspackel.


Slipband för att slipa allt slags trä, hårt trä, spån- och byggskivor samt färg. För att skydda Lärken samt för att bevara dess naturliga färger så ska man räkna med en årlig behandling av trall under bar himmel i söderläge om oljan är . Slittåligt med riktigt skarpa korn! Förvaringstips, ny walk in closet eller hjälp med att rita upp en Elfa-förvaring?


Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för konsultation och hjälp. När träytorna är torra är det dags att slipa trädäcket lätt. Ta sedan bort slipdammet med en mikrofiberduk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg