onsdag 22 oktober 2014

Gummiduk biltema

Med hög bränsle- och oljebeständighet. Hårdhet: ± shore. Specifik vikt: ± 05. Lämplig för tillverkning av stänkskyd packningar, mellanlägg etc.


Ett brett sortiment av gummiduk och gummimatta av hög kvalitet. Välkommen att kontakta.

En gummiduk är egentligen precis vad det låter som att det ska vara, alltså. Hittade ett 2mm ark på biltema så åkte dit och kollade, hittade 8mm ark. Färdig klippta dukar färdiga att lägga ut i dammen. Många olika storlekar att välja bland.


Blir inte 1mm gummiduk för ostyvt så att de viks av fartvinden? Skenorna skall skruvas i plåttaket och det skall vara tätning mellan plåtskenan och plåttaket. Tankade upp med Preems oktan soppa och provade i år Biltemas takts olja till endast halva tanken, resterande var mobils syntet.


Faner Om faneren behöver skarvas på . Som topic lyder, någon som vet var man kan köpa gummiduk av det lite.

Gummiduk Med hag bränsle och 6. Packning smaterial i gummi- änskad fam, För vattenpumpar, termostat oljebeständighet. Biltema eller Kunze eller nån annan leverantör. Bra tips på stänkskydd för lastcykel. Framförallt fram skyddar de fötter, wirar och kablar från slask mm då de når ända till marken. Med høy brennstoff- og oljebestandighet.


Hardhet: ± shore. Spesifikk vekt: ± 05. Velegnet for å lage skvettlapper, pakninger, mellomlegg etc. Ok jag svarar igen, jag klippte till en bit gummiduk från biltema.


Detta är iofs fem år sedan drygt men såg att de fortfarande hade en som tål 120 . Jeg bruker gummiduk fra biltema , like bra nå etter måneder. Till själva stänkskydden använde jag en gummiduk som är 2mm tjock. Duken köpte jag på biltema och till min stora förvåning var det lite olika . Varit och köpt ett ark mm gummiduk i dag på Biltema.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg