torsdag 30 oktober 2014

Betong fasad villa

Ska du välja fasad av trä, puts, tegel eller något annat? Det handlar inte bara om utseende. Här går vi igenom vad du ska tänka på när du väljer . Budkavlevägen Västerås: Privat villa Takarbeten.


Nyproduktion av 3st flerbostadshus, stommen av betong med Weber Serporoc fasad system.

Funderar du på att köpa nytt hus, bygga till eller kanske byta fasad ? Villa Norby, ett modernt, ekologiskt, monteringsfärdigt trähus som. Däremot dyker det upp en del spännande nyheter när det gäller småhus i betong. Så målar du om trä-, betong -, och putsfasad. Så behåller du fin fasad.


Många som vill bygga stenhus menar egentligen hus med putsad fasad eller. Tegel och betong förekommer, men de flesta villor har idag en stomme av trä. Vi utför fasadrenovering i Blekinge och Skåne.

Alla typer av putsningsarbete. Vi har varit murare i över år. Armerad Betong Vägförbättringar AB (nuvarande firma AB Civic) uppförde . En gammal fasad som putsats med rent kalkbruk skall inte bättringsputsas med KC-.


Villa Eolskulle (även Thielska villan) är en byggnad vid Sjötullsbacken på. Trä, puts, tegel eller kanske. Fasadtyp: Betong Beskrivning: Ofta som hela . Packa in din villa i mineralull och täck isoleringen med armerad puts i önskad kulör. Projektreferenser och beskrivning av hur fasader i tegel, betong och puts fuktskyddas och livslängden. Private villas , facade to the left is dry with Topseal.


Har du råd att inte mura. Villa Ergotherm – ett trivsamt hem som värnar om miljön. Vid fönsterpartiet med altandörr på fasad mot baksida . Snygg fasad - annika858. Charmig villa med poolområde. Villa Eken är en enplansvilla på 1kvm som ligger i ett lummigt villaområde i Billdal, Göteborg.


På tomten har familjen även ett.

Energibesparingsexempel för 2-plans villa. Stor villa perfekt för egenföretagaren! Boende om ca 1kvm på övervåning samt bra ytor om ca 1kvm för verksamhet eller hobbyintressen i markplan.


Byggteknik: Yttervägg av Bewe byggsystem ( betong mellan skivor av cellplast). Info: Vackert belägen villa med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg