torsdag 16 oktober 2014

Solkräm apoteket

Stort utbud av solskydd för både ansikte och kropp. Solkräm , solspray och solstift efter olika behov. Efter en lång mörk vinter är det efterlängtade ljuset varmt välkommet. Så passa på att njuta av vårsolen, men glöm inte att skydda dig mot de starka UV- strålarna.


Det är viktigt att skydda huden mot solens skadliga strålning med solskyddskräm och kläder.

Hos oss hittar du solkräm anpassade för både kropp och ansikte. E-handla ur hela vårt sortiment bekvämt online på nätet – snabb och smidig leverans dit du vill. Njut av solen utan att bränna dig.


Vi har solskydd för alla i familjen med olika styrkor och filter. Smörj ofta och använd gärna lite solkräm mer än vad du tänkt dig. En vårdande universalsalva med solskyddsfaktor 30. Passar utmärkt för att skydda läppar, ansikte och andra exponerade delar av huden.


Apoteket har bra solskydd till barnen.

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket. Bamses solskydd och la roche posay är två bra val. Barbapapa Sollotion barn, 50. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Bättre för miljön, men sämre för huden.


Flera ekologiska solkrämer är fulla av ämnen som kan ge allergier och hudbesvär. Många semesterfirande svenskar missar att smörja in sig. Att solkräm inte finns nära till hands är den främsta anledningen till varför.


Effektivt solskydd åt ansiktet. Krämen har ett förhöjt UVA- skydd och går lätt in i huden och återfuktar på djupet, utan att täppa till porerna. Vilken solkräm använder ni till era barn som är år och uppåt? Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. Produkterna har använts av både experter och vanliga . Dit hör Apoteket som drar bort de utpekade solkrämerna ur sitt sortiment.


Apoteket berättar vad man ska tänka på om solskydd och D-vitamin. Va på Apoteket idag och såg att det fanns en solkräm mot maneter och som va anpassad för vuxna och barn från månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg