torsdag 9 oktober 2014

Gråmålat trägolv

Stora delar av det 5kvm stora huset hade ett gråmålat trägolv. Både snyggt och praktiskt! För till skillnad från vit- eller svartmålat golv så är det gråa betydligt.


Funderar du på att måla ditt trägolv ? Vi berättar i tre delar om hur du går tillväga och vad du behöver för att få ett riktigt bra resultat.

Jag har sett att det är många som söker på målade trägolv och hamnar här i min. Jag gillar målade golv och vi har gråmålade golv i alla rum som vi renoverat, . Filten kommer från Tine K men är . Gammal stil på hatthyllan, trasmatta grå- målat trägolv och kökssoffa- MYS! Efter en bra stund öppnades dörren in till en liten men trevlig lägenhet, med slitet, gråmålat trägolv , en stor, pösig soffa och ett litet, prydligt skrivbord med utsikt . Gråmålat trägolv , ljus tapetserad vägg.


Duschutrymme med glassvägg, våtrumsmatta på golv och vägg.

Väldigt enkel stil, gråmålat trägolv och vita väggar. Nu låter det jättetråkigt. Men på mitt badrum har jag betongplattor i vitt och grönt på väggen, . TVÄTTRUM med wc och tvättställ, gråmålat trägolv , vitmålad träpanel på väggar samt vitmålat tak.


Från hallen kommer man vidare direkt via pardörrar till den . Vitlaserat trägolv, vitlaserat trätak samt ljusmönstrad tapet. Vidbyggt förråd för trädgårdsmöbler mm med gråmålat trägolv , träpanel på väggar, full takhöjd samt. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för gråmålat golv. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från . Vedspisen bör undersökas av fackman innan . Ett vackert trägolv och vitmålat trätak.


Ett sovrum med klädkammare och gråmålat trägolv. Via hallen går en trätrapp upp till ovanvåningen som . Välkomna till denna ljusa och trevliga 4:a där både originaldetaljer som gamla trägolv och köksinredning blandas med modernare material och utrustning. I synnerhet för skåpsstommar, luckor och golv som upptar större delen av.


Golvet är av gråmålade träplankor, rutmönstrat i koret och i gångarna.

Ett skurgolv med långa, breda plankor, ett vit- eller gråmålat trägolv. Trägolv är vackert men blir också lätt förstört. Vet du hur du tar hand om golvet på bästa sätt?


Här är de vanligaste misstagen du bör undvika! Vit pärlspont på väggar. Sovrum med gråmålat trägolv och vita väggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg