tisdag 28 oktober 2014

Viskos matta grå

Sen är det ett stort rum så det kräver en stor matta. Däremot har den nu kommit i nya färger, en superfin grå , och blå och rosa i detta stora . Matta Sunset, Snow White, 200x3cm. Mjuk matta i viskos med silkekänsla och fina färgskiftningar.


Läs om fraktavgiften under . Handla din matta enkelt och säkert online hos Ellos.

Devlon dörrmatta 75x1Cm Grå. Viskos som ger en en väldigt mjuk och len matta som har en naturlig glans som ger ett fint skimmer och som ändras. Viskosen ger mattan en fantastisk lyster. Fuller är en matta i ull och viskos från Linie design. Vi älskar mattor, både ute och inne!


En matta tillför inte bara skönhet till rummet utan är även ljuddämpande och gör golvet skönt att gå på. Konstsilkesmatta i viskos med orientaliskt mönster. Viskosmattan är årets trend- matta – finns i alla inredningsmagasin och inredningsbloggar.

Underbar matta med lugg av mjuk viskos. Galax har en fantastisk glans med lyxig känsla. Finns i storlekar upp till 240x340. En konstsilkesmatta är en matta som är tillverkad av maskin, de kallas även för.


Fogo grå - konstsilkesmatta. Med klassiskt mönster passar Corinth matta för såväl det moderna som klassiska hemmet. Corinth är tillverkad i viskos , ett material som påminner om silke, som ger en väldigt mjuk och skön yta. Köp din matta online och välj att hämta den i din närmaste butik. Om du ändå väljer att köpa en viskosmatta rekommenderar vi att du också köper Guardians textilimpregnering, för att skydda din matta.


Få 1kr rabatt på köpet med koden TRADERA. En vacker matta kan vara lika blickfångande som ett konstverk. Det är viktigt att välja de rätta . Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Viskos matta grå.


Jämför pris på Mattor från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg