torsdag 23 oktober 2014

Aluminiumformar i ugn

Måste man ha aluminium formar till noblesse. Formarna kan värmas i vanlig ugn , på grillen och i vissa fall även i . Anledningen till att du inte sett någon göra så är att de allra flesta har ugnsformar eller -plåtar hemma. Aluminiumformen skyddar . Det blir liksom lättare att ta ut maten så, .

Handla aluminiumformar till din verksamhet hos oss på Tingstad. En påse med två användningsområden: Tillaga i ugn eller mikrovågsugn snabbt och enkelt. Bakformar i aluminium - alltid. Stora fat och ugnsplåtar.


Tre folie i en, tål hög värme och är lika perfekt på grillen som i ugnen. Folien går även att frysa. Ha inte folie i kontakt med sura efterrättspajer eller liknande i ugn.

Se upp med galvanisk korrosion som kan ske när aluminiumfolie är i kontakt . Härliga små blåbärsbakelser som man gör i aluminiumformar , servera med en klick. Skär den sedan i bitar och lägg bitarna i små aluminiumformar. Lägg en platta after eight på varje kaka direkt när de tagits ur ugnen , och låt . Kavla ut degen och ta ut rundlar med mått eller tryck ut degen i små runda aluminiumformar.


Grädda mitt i ugnen ca minuter. Gör en boll av varje degbit och lägg dem i aluminiumformar ställda på en plåt. Gör så här: Skala och koka potatisen.


Stompa eller vispa till mos och rör ner resten av ingredienserna. Spritsa moset i aluminiumformar , gratinera i ugn tills . Använd silikonformar eller aluminiumformar om du vill frysa panna Cottan och. Häll smeten i lämpliga formar eller djupa tallrikar och sätt in dem i ugnen. Ställ upp runda aluminiumformar på en plåt.


Direkt efter att du tagit ut dumlekakorna ur ugnen , lägg på en noblesse (som då smälter). Häll ner smeten i aluminiumformar. Täck formarna med aluminiumfolie.

Tycker ni det skall ni helt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg