fredag 10 oktober 2014

Svets draperi

Industridraperier erbjuder avskärmning av svets och buller samt skyddsväggar till professionella arbetsplatser. Passar svetsverkstäder, industrier mm. Ange mått och beställ direkt på hemsidan. BRUBAKKEN, Jordbro - Tvätthall.


Svets - draperi Silicon 250°C. Ett specialdraperi framtaget för avskärmning av svetsarbetsplatser, maskiner m.

Finns i nedanstående standardstorlekar, öljetter per draperi , tryckknappar i sidorna för skarvning. Samtliga färger i transparent utförande. Användningsområdet är större än så. Maxibell Aär ett bullerdämpande draperi som är . Ett draperi är väl alltid ett draperi , den tanken kan existera ibland. Gult CE draperi 2x 1cm.


Vid köp av mer än ett draperi för täckning av större hål. Draperiet skyddar enbart mot. Bågsvetsning med kontinuerlig matning av trådelektroder med gas, eller utan gas med flussfylld tråd.

KABEL SVETS SOKV METERVARA. Olje- och väderbeständig gummikabel. Tungfoliedraperi har en bra bulleravskärmande effekt och är ett kraftigt armerat draperi för tuffa miljöer och som är tåligt mot t. Hittar ingen tråd i ämnet tänker skärma av den delen av verkstaden där jag har svarven. Sökte på svets draperi fick många träffar på firmor som . Mobilt svets - draperi utan hjul finns i två storlekar i orange transparent. Automotives, Planes and Boating.


Nopro AB i Skellefteå är ett svets och sömnadsföretag med många olika produkter som tillverkas i Pvc duk och Industritextilier. Vi håller korta leveranstider och . Väl dimensionerad likriktare med goda svetsegenskaper, användbar för alla elektroder. Steglös inställning av svetsströmmen.


Levereras komplett med . De är försedda med JP-Strapp och fållade med svets runtom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg