torsdag 30 oktober 2014

Trälim

För att få bästa resultat vid applicering av trä mot olika typer material har vi valt att ha ett brett sortime . Fråga: Tidigare har det varit ganska enkelt att välja lim för trä. Det har inte funnits så mycket att välja på. För inomhusbruk har man tagit det vita . Ett enkomponents, vattenfast trälim , där limfogarna ger en hög sluthållfasthet och dessutom en god temperaturbeständighet.

Biltemas trälim är väl lämpat för . Med trälim kan du utföra en mängd olika småreparationer i hemmet. Men det är viktigt att du väljer rätt sorts trälim till de olika uppgifterna. Visa filter Stäng filter.


Sortera efter: Relevans, Nyhet, A-Ö, Pris . Här hittar du trälim från bland annat Casco. För att du ska få ett så bra limningsresultat som möjligt rekommenderar vi att du börjar .

Klassiskt trälim eller sk vitlim baserat på PVAc för bruk i ej konstant fuktutsatta applikationer. Limmet håller fuktklass Dvilket innebär att det tål att bli vått men är . En sida ska vara sugande. Fäster på ca sek men uppnår full styrka efter något dygn.


Ohärdat lim rengörs med vatten eller Rengöring Dukar. Används vid snickeriarbeten, limning av trä, skivmaterial, kantlister och . För fog- och monteringslimning av trä mot trä där limfogen kan utsättas fukt, t ex . Limmet frostsäkert och kan lagras ned till –40oC. Trälim för limning av trä mot trä inomhus.


Med vårt trälim fäster du enkelt samman olika trädelar. Upptäck mer om våra starka lösningar. Välj nedan för lagerstatus och exakt pris. Kontakta butik för pris. Termoplastiskt PVAc-lim för inomhusbruk.


Idealiskt för all trälimning inomhus som t. I vårt breda sortiment av trälim hittar du en lösning för varje projekt och yta.

Cascol Indoor trälim är ett block- fog- kant- och monteringslim för inom- husbruk. Polyuretanlim utan lösningsmedel som ger vattenbeständiga fogar. Se lagerstatus i din butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg