tisdag 14 oktober 2014

Enkelt cykelskjul

För cykel eller barnvagn. Vi har många goda råd om vad du bör tänka . Skydda cyklarna, bygg ett cykelförråd av tryckimpregnerat virke. Så går du till väga, steg för steg.


Här skapar du ditt cykelförråd.

Börja med Välja storlek. När du bestämt cykelförrådstyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv ut Byggritningar. Robust konstruktion förstärkt för svensk snölast och med ett enkelt tak i. Lagerförda butiksvaror kan ofta levereras redan nästa dag. Du hittar dessutom tusentals . Bygg ett cykelförråd och förvara cyklarna torrt.


Här får du inspiration och bygginstruktioner för hur du kan bygga ditt eget cykelförråd. Det är inte helt enkelt att bygga ett skensystem, utforma och inreda en vagn och bygga tak och väggar till den.

Ska bygga ett cykelskjul på ca 3. Skjulet kommer vara öppet på ena sidan . Stolpfäste 91mm med 95-stolpe? Enklast och billigast tak till vedskjul? En bostadsrättsförening önskar bygga ett enkelt cykelskjul på en innergård i centrala Malmö.


Det skall vara fastgjutet i . Har du flera cyklar som ska förvaras på tomten, kan det vara en god idé att bygga ett cykelförråd. Planera det i anslutning till omgivande bebyggelse och så att . Cyklar kan enkelt låsas fast mot det integrerade cykelstället. Ger ett säkert och torrt lagringsutrymme. Antal cykelplatser: cyklar. Cykelskjul - Grun i enkelsidig eller dubbelsidig variant - Alltid fri frakt och minst års garanti.


Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Bakvägg för cykelskjul , i plåt eller säkerhetsglas - Alltid fri frakt och minst års garanti. Med våra cykelställ får du plats med alla typer av cyklar, från det lilla cykelskjulet till den stora cykelparkeringen.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Idag blev det ett litet cykelskjul , snabbt och enkelt monterat på skruvar i asfalten, och utan åverkan på omgivningen. Har idag ett enkelt plasttak (typ JULA).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg