torsdag 16 oktober 2014

Uppstigningslucka mått

Vi erbjuder uppstigningsluckor med invändig låsning för era behov och mått. SRHP uppstigningslucka för yttertak tillverkad i aluminium med pulverlackad finish som tillval, isolerad med U-värden 78. Luckan kan tillverkas i valfria mått. Uppstigningslucka anpassad för Plannjas takprofiler.


Kompletteras med övergångsplåtar för täthet mot nock.

Minsta måttet enligt Bygg-AMA ska vara 9x 9mm, men BBR skriver 6x 9mm. Tillträdeslucka för att ta sig upp till tak. Sistnämnda är vanligast. Kallas generellt uppstigningsluckor , men passar givetvis även som inspektions- eller.


Sotarn har varit här på brandinspektion och klagade då på att takluckan var för liten samt att det saknades fallskyddsräcke. Parterna inom plåt- och sotarbranscherna rekommenderar: Öppning högst x m. Nedåtöppnande brandgasventilatorer.

Här kan du skapa kalkyler på Per Wikstrand AB takskydd. Såga upp ett hål, 655x9mm, samma mått som un- derbeslaget är invändigt. Dagmåttet (öppningen) på takluckan är 6x 9mm, vilket också är det mått som skall tas upp genom. Benders justerbara taklucka är en genomtänkt produkt på taket. Illustration: Roger Nilsson.


Takluckan har måttet 600x9mm. Den finns både som isolerad och oisolerad. Dome runda eller fyrkantiga, isolerade takljuskupoler i valfria mått. C beroende på längden på. Maximalt avstånd mellan konsolerna.


Fritt mått mellan balkongräckes underkant och balkonggolv, eller mellan. SP SITACMålningsinstruktionYPrestandadeklaration Product Datasheet S81. Paketartikel som kompletteras med takfästen för resp takmaterial. Skyddsräcke för uppstigningslucka , takfönster mm.


Kan monterasi U- eller L-form. Tänk på att det oftast går över lite vid länsen, så har du typ , 43xeller 44xså är det med största sannolikhet en .

Passar i takhål 2x 280 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg