måndag 13 oktober 2014

Plastremsor till tårtor

Plastremsa för choklad . Används på insidan av tårtringen för uppbyggna även bra till chokladdekorationer. Använd till cheese cakes, bavarois och choklad. Under den här kategorin finner du alla våra praktiska redskap som är dig till hjälp när du bakar, kavlar, gräddar och dekorerar kakor, brö tårtor , cupcakes med . Du kan även använda den när du gör chokladdekorationer till tårtor och bakverk.


Enkel att klippa i önskad storlek.

Sätt tillbaka springformen och kläm fast en plastremsa , tex oh-plast. Fler bilder på denna och tillhörande tårta , kommer i nästa inlägg! Används för att klä och stabilisera tårt- och bakelseringar . Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du redskapen för att dekorera dina tårtor , cupcakes, kakor och andra bakverk. Spritsar, spatlar, utstickare men även . Jag har visat förut hur jag gör när jag täcker en tårta.


Stadig tårtask utan fönster, passar bra för större tårtor. Klubbpinnar gjorda i papp, passar bra till t.

Har väldigt mycket som man kan behöva när man dekorerar tårtor och. De har plastremsor till tårtor eller choklad som du kan använda och . Somrig tårta med jordgubbsmousse och lavendelmousse . Först gör man en tårta och täcker den som vanligt med sockerpasta. Jag klippte till plastremsor som jag hade under tårtan. This Pin was discovered by AnasTasty.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vänd upp och ner på kakan och lägg den tillbaka i springformen. Mät kakan med en plastremsa och klipp ut två lika stora plastremsor och tejpa . Maxi ICA Stormarknad Kungsbacka erbjuder catering av goda och prisvärda tårtor och bakelser – för alla tillfällen!


Bröllop, studenten, födelsedagen, barnkalaset . Inlägg om Tårtor skrivna av Johanna. Det här är en tårta för lite mer speciella tillfällen, som till exempel nyårsafton,. Etiketter: Amerikanska saker, Hem och inredning, Tårtor.


Montering av tårtan: Dag 1: Klä kanterna på en (cm) bakform med plastremsa (ex. overhead plast). Om jag bara tar fram och ska göra en tårta , då går det ju jättesnabbt. Baka kakor och tårtor i grälla färger, dekorera med pyssel du har gjort själv.

Och klä ut dig i egenhändigt gjorda masker och hattar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg