torsdag 16 april 2015

Behandla trädäck grått

Att behandla sin trall behöver inte vara svårt. OrganoWoods kiselbehandling är enkel att utföra och miljövänlig. Dessutom bevarar den träets naturliga grånade . Grå och grann träterrass.


Har du också tröttnat på. Och enligt tillverkaren räcker det om du utför nästa behandling om år.

De flesta altaner måste oljas in och underhållas regelbundet för att kunna stå emot väder och vin såvida du inte väljer miljöfarligt tryckimpregnerat trä. FÖRBERED DIG PÅ MYCKET ALTANHÄNG – I ÅR! Premium Träskydd Altan ger dig en vackert silvergrå, behaglig altan som kommer att locka till ännu fler . Vara samma gråa färg som det blir på teak när den blir äldre.


Genom att behandla med järnvitriol, har jag förstått. Ett trädäck eller altan som inte underhålls blir lätt grådaskigt och till slut uppstår även formförändringar. Det gäller att sköta om det på rätt sätt, . Undvik att behandla med olja.

Risken för mögel ökar när träet blir fett. Rengörs med vatten och såpa. De som är vana att arbeta med olja föredrar ofta att fortsätta med det, trots att man då måste behandla varje år. Andra vill prova något nytt, . Silvertjäran ger äldre trädäck maximalt slitskydd i ytskiktet och efterlämnar en jämn ljusgrå färgton.


Svarta och gråa toner mot Silvertjäran är skönt , bruna toner gör sig inte lika bra. Det är inte bara fler hemmasnickrare som vill bygga giftfritt, även tv-snickare väljer gärna bort tryckimpregnerat virke. Behandla redan i vår, blekningen och de gråa nyansen kommer märkas redan efter några veckor och du kan njuta av din nya vackra altan hela sommaren. När jag såg mitt altangolv till huset insåg jag att det behövde en behandling. Eftersom mitt hus är vitt med gråa knutar, tänkte jag att en ljusgrå . Bygga altan och trädäck på nytt sätt.


Få tillgång till exklusivt innehåll – helt gratis. Denna olja passar för behandling av trätrallar och trädgårdsmöbler av. Jag har testat ett nytt medel från NITOR för att behandla tryckat virke. Här hittar du det du behöver för att uppnå bäst resultat! Fem starka skäl att behandla uteträ med Dalfrids Tjäroljor.


Altanen, som byggdes för ett år sedan, väntar på behandling. Visst skulle det passa bra med en grå nyans här?

Går inte att kopiera och klistra . Ljus Tjärolja kan användas för att behandla tryckimpregnerat trä, trädäck ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg