tisdag 14 april 2015

Framtida hus

Svenska och nordiska företag kan tillverka hus med lägre energianvändning och miljöpåverkan än vad byggnormerna kräver. Status, adress mm för Framtida Hus i Vetlanda AB. Bildtext: I det smarta huset tänds belysningen automatiskt när det skymmer.


För tio år sedan fanns den intelligenta styrningen av elektronik . Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.

Det är inte det enda som kommer göra livet mycket lättare för oss i våra framtida hem. Forskare utvecklar nämligen tekniska lösningar så att ditt . För att skapa en byggnad som känns samtida är det inte bara att kopiera ett modernt hus från ett magasin. Det gäller snarare att tänka ett steg . När vi köpte vårat radhus för tre år sedan så tänkte inte vi så mycket på vad vi ville ha av vårat hus.


Nu när vi är i nya hustankar så märker jag hur våra krav har. Vi har också konton på Pinterest där vi sparar massa bilder .

Vi vet att du och din granne är olika. Hos Fiskarhedenvillan får du bestämma själv hur ditt framtida hus ska se . Inom tio till femton år kommer alla nybyggda hus utrustas med solceller. Men redan i dag borde husen konstrueras så tekniken . Fredrik Bergström illustrerar hur man med ett enkelt klick i luften tar sig runt för att titta på sitt framtida hus med hologramglasögonen. Kommunen gav en fastighetsägare i somras ett positivt förhandsbesked om att få bygga hus i Sörrå.


Grannarna överklagade bland annat . Bolaget ska bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Vi är en av få hustillverkare som har kontroll på hela kedjan från skog till färdigt hus. Det gör oss till en trygg och flexibel husleverantör av ditt framtida hem. Nu finns chansen att förvärva detta högkvalitativa 1-plans hus på ett vackert läge med magnifik och framtida garanterad utsikt över havet och Kulla.


See more ideas about Architecture, Live and Home. Aktuella byggprojekt och framtida planer på bostadsområden. Jönköpingsvägen i centrala Vaggeryd.


Vi blickar framåt och tar en titt på framtidens miljösmarta hus.

I min framtida vision bor vi mindre och med ett mer flexibelt användande av . Vill du ta reda på vad ditt framtida hus ser ut? Gör testet och få reda på det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg