onsdag 29 april 2015

Brandklass ei30 dörr

En dörr är bra för många ändamål, men att skydda liv mot brand- och dödliga. Träpartiernas konstruktion är provad och typgodkänd i brandklass EImed . Eiklassning En mycket prisvärd brandklassad dörr som är klassificerad för minuters brandmotstånd. Inklusive karm 42xmm och . Stort sortiment av produkter från Innerdörr Massiv Eibrandklassad.

En massiv slät dörr för inomhusbruk med tappbärande gångjärn. Vi erbjuder brandklassade massivdörrar i klasserna E3 EI, Eoch EI60. Dessa dörrar kan även kombineras med andra egenskaper som exempelvis . Jag har en uppgift om att det är minst brandklass som gäller och undrar om. Vart får jag tag på en billig ytterdörr som klarar kraven EItill mitt garage ? K, Brandskydd (tändskyddande beklädnad). Uppfyller ditt hus gällande brandklass behöver alltså inte garaget brandklassas.


EIpå vägg, dörr och obegränsad yta oklassat fönster.

Skillnaden på en dörr i klass Eoch EIär således hur mycket värme dörren. En säkerhetsdörr är en dörr som uppfyller kraven för inbrottsklass RC och uppåt. EI, men går även att beställas i brandklass. Dokumentet ska uppge brandklass och rökgasklass samt var dörren är typgodkänd. I Sverige används normalt dörrar som förhindrar brandspridning i ( EI-), (EI-60).


Bokstaven C betyder att dörr ska vara självstängande, dvs ha en . Interiöra glaspartier och dörrar E 30. Alla Ekstrands tekniska dörrar är. EI med rökgastäthet Sa, S200. Köp【Ytterdörr Klimat Br. En dörr som oftast sätts mellan kallgarage och boningshus eller vid loftgång.


Brandklass EIinnebär att dörren är konstruerad att stå emot brand i minuter. Vår dörr håller brandklass EIvilket betyder att den kan bromsa en brand i minst. Grundisolerade med mm glasfiberarmerade polyamidlister och optimerade med isolerstavar Sapa Thermo N9. Spåruttag för tätningslister vid anslutning mot dörr och fönster ger släta in och.


Nyckelord: branddörr brandklassning brandklass EI30.

Orresta Dörr AB - Vackra trädörrar, glaspartier och glasväggar. Branddörr i korridor pardörr ej låsbar: Dörr brandklass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg