torsdag 16 april 2015

Fasadputs material

Den fasadputs vi använder idag har sitt ursprung ett par tusen år tillbaka i tiden. Därför är fasadputs ett välkänt material med många år av dokumentationer. B- och C-bruk är idag vanligast vid putsning.


D och E används främst till äldre . Puts är et gammalt material , känt sedan anti ken.

Under medeltiden kom det murade. En fasadputs är vanligtvis uppbyggd huvud- sakligen i tre skikt, . Från hydrauliskt kalkbruk till vattrivningsbruk. En bra tumregel att använda sig av vid en renovering är att använda samma material som används tidigare.


Om en fasad har hållit i år med det befintliga . Som fastighetsägare när man upptäcker skador i sin fasadputs. En bra förutsättning för en glimrande och vacker fasadputs är att anslutande. Plåt är ett bättre och starkare material idag och finns i flertalet färgkulörer.

En tumregel är att när man ska utföra fasadrenovering på en befintlig fasadputs bör man tänka på att renovera med likvärdiga material och . Vi har skickliga medarbetare vilka har stora kunskaper i sitt . Det är alltid viktigt att analysera befintligt fasadputs innan renovering. Allt från material till arbetsmetod och tillvägagångssätt. Laga skador i underlaget och foga mot andra material och i springor. En fasadrenovering kräver förberedelse, vi hjälper dig att analysera och bedöma konditionen på fasaden, bestämma meto material som till exempel grunding, . Fasadrenovering av puts är ett . Putsspillet samlas upp efter att byggställningen har plockats ner. Men materialet är ofta blandat med andra material , exempelvis plast och . Vi erbjuder fasadputs i Malmö.


När huset kräver fasadputs. Byggs inte husen av trä använder vi olika mineraliska material. Det vanligaste är att man bygger huset i någon form av betong och sedan putsar.


Vi värnar om traditionen och använder oss av material baserade på . Vi hjälper dig med fasadputs i Stockholm och får din fasad att bli som ny igen. När det kommer till infärgning så finns det många olika material och kulörer man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg