måndag 27 april 2015

Utfällbar fasadstege

Utfällbar fasadstege som i första hand används för utrymning. En enkel och diskret produkt som kan monteras på olika typer av fasader. Infälld mot fasaden syns . Weland Stål AB lagerhåller fasadstegar och tillbehör för alla typer av montage.


Per Wikstrands tillverkar fällbar fasadstege för användning vid utrymning. Utrymningsstegen som kan monteras på alla typer av byggnader.

Fasadstege i alumninum för fasader upp till meter. Tak- och fasadstege enkel Proff - extra bred. En fasadstege är gångvägen till taket och dess måttstandarder har fastställts i byggbestämmelserna. Fällbar stege för utvändig montering av husfasad i varmförzinkat stål. Diskret, smidig och funktionell.


Finns där när man som bäst behöver den. Inbrotts- och barnsäker . Väggfast utrymningsstege av eloxerad aluminium.

Praktisk och smidig stege som. UTRYMNINGSSTEGE FÄLLBAR. Fällbar fasadstege av anodiserad aluminium med bultmaterial av rostfritt stål.


På samma sätt som brandvarnare och brandsläckare är en naturlig del av våra säkerhetsförberedelser borde även en fasadstege vara det. Modum fasadmonterade räddningsstege är en trygg och säker stege för utrymning. Tillbehör till fasadstege. Skorstensplattform, fällbar.


Som alternativ kan då en fasadmonterad och utfällbar stege användas om det är ett begränsat antal våningsplan och ett begränsat antal personer. Broschyrer, Prislistor, . I övrigt har en brandskyddsdokumentation specificerat brandklasser, brandcellsindelning och. Stegen kan monteras på alla typer av byggnader och infälld mot fasaden syns den . Utfällbara fasadstegar av varmförzinkat stål för i första hand utrymningsändamål. Båda går att låsa med hänglås.


UTFäLLBAr FASAdSTege ocH. Den utfällbara fasadstegen är ett enkelt och. Röd plastad lina till fällbar fasadstege i stål.


Fast monterad eller utfällbar väggfast stege med bredden meter kan användas vid tillträde till tak om fasadhöjden vid uppstigningsstället är högst meter.

Brandstegen kan fästas på alla typer av fasader och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg