torsdag 30 april 2015

Gnistgaller öppen spis

Vikbart med tre sektioner. Av svartlackerat rostfritt stål. Mått: mittsektion 5x 5mm och sidosektion 2x 4mm.


Se till så inga gnistor kan hoppa ut ur din öppna spis ! Vi har gnistskydd i många.

Modernt designat gnistskydd i glas och mässingsfötter. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ, gnistgaller , golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. Och även detta supertrendiga gnistskydd i glas gör sig hur snyggt som helst mot den. Praktiskt spistillbehör som ser till att gnistorna håller sig kvar i eldstaden.


Tillverkat av pulverlackerat smide. Välkommen till oss på Jula!

Här säljer vi gnistskydd och barngaller till din spis och kamin. Eldverktyg Flamman - blåsbälg och eldgaffel i ett. Med Flamman blåser du enkelt.


Jag är på jakt efter ett gnistgaller till en öppen spis. Jag bor i Stockholm och har letat runt både i butiker och på webben efter ett enkelt. Järnram med flexibelt bredmått. Fyllning av kraftigt trådnät.


Svarta handtag av svarvat trä. Bredd mellan och cm. Eldstadsplan i glas I vår glasverkstad i Göteborg tillverkar vi eldstadplan och gnistskydd i härdat glas som passar utmärkt framför en öppen spis , kamin, kakelugn . Kamin Öppen Spis Braskamin Terrassvärmare Ved Värmare Ny Auktion - timmar. Hjälp till att rimma på gnistgaller för öppen spis. Till: Svärmor Från: Carola Mer information: xxx . KE Vedbestick - Verktyg för öppen spis.


Gnistskydd till öppen spis. Material: Järn med svarvade trähandtag.

Eldgaller i smide till öppen spis med fyrkantig bas som… 7kr. GNISTGALLER : För öppen spis. En öppen eld i vardagsrummet är så säker, trygg och mysig som du gör den.


Prylen i den här annonsen från Skövde ( beräkna avståndet) är redan bortskänkt. Sota minst en gång per år och provtryck skorstenen vart tionde år. Kromad plåt, med måtten 700x4som läggs framför en kamin eller vedeldad ugn som stänkskyd gnistskydd.


Det finns inga produktblad . Använd gnistskydd i öppen spis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg