onsdag 22 april 2015

Laminera foton

Hej Jag monterar mina foton själv på KapaFix plattor och det fungerar bra, men jag har nyss börjat att försöka laminera själv för hand vilket inte . Det här helt OT men i alla fall ett pyssel. Jag funderar på att ge Arvid en bunt med foton i julklapp att leka med. Men det bästa skulle ju vara om . Att laminera foton är det senaste tillskottet i vårt sortiment. GSS-AB har agentur för helautomatiska produktionsmaskiner, samt även all typ av laminat till .

Ska du skriva ut små saker som visitkort och foton eller större skyltar och. Genom att laminera gör du dina dokument och foton hållbara och . Dess-utom kan man laminera teckningar eller annat som man vill bevara och foton som det inte gör något att små kladdiga barnfingrar håller i. Att kunna laminera sina dokument eller sina foton har många olika fördelar. Det är ett sätt att skydda sina dokument och foton.


Här kan du läsa om hur du laminerar och varför du ska göra det. Hos oss hittar du ett brett sortiment med maskiner och tillbehör till dig som vill ha möjlighet att själv laminera. Handla här eller i någon av våra butiker.


Nedladdning på mindre än sekunder.

Laminera bilder att välja blan utan krav på medlemskap. Du kan laminera in broschyrer, instruktioner, bruks- anvisningar, ritningar, kartor. Stängs av automatiskt när den inte används på minuter - Kan användas för att laminera foton - Inkluderar ett kostnadsfritt startpaket med lamineringsfickor . Maskinen klarar att både laminera kallt och varmt med sina dubbla rullar och. De kan även användas för att laminera utskrivna foton , skyltar, instruktioner och omslag till rapporter. Varje A6-ficka består av två ark på 1mikrometer.


Varje A5-ficka består av två ark på 1mikrometer. Välkommen till vår facebooksida, sidan för dig som proffesionellt vill presentera ett material. Idealisk för att laminera foton och digitala inkjet- och laserutskrifter.


Inga inställningar behövs. Avancerad värmekontroll för bästa resultat. Om jag laminerar så plockar jag givetvis ur sittbänkarna som ser ut som bänkar med träben runt om inuti tunna och bygger först . Högsta färgbriljans och djup.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg