fredag 24 april 2015

Stadsbyggnadskontoret göteborg detaljplan

Observera att planerna inte finns med i listan Planer . En detaljplan visar hur marken får användas inom ett avgränsat område och den ger ramarna för prövning av bygglov. Detaljplanen visar gator, parker och . I detaljplanen Askim – flerbostadshus norr om Uggledal kompletteras stadsdelen med en. Om det finns en detaljplan för din fastighet reglerar den hur och vad du får bygga,.

Att bygga utanför detaljplan. Den rödgröna majoriteten i byggnadsnämnden vill att stadsbyggnadskontoret genomför detaljplaner för kommunal mark redan innan den säljs . Den första detaljplanen av fem är under arbete. Onsdag augusti går detaljplanen ut på granskning.


Den ställs ut på stadsbyggnadskontoret på Köpmansgatan under perioden. Ett bostadsprojekt kan överklagas i flera instanser både när det gäller detaljplan och bygglov. Kärrtorpsexemplet visar att stadsbyggnadskontoret visserligen fick mycket .

Områdena behandlas nu i två separata detaljplaner eftersom byggnadsnämnden återremitterat aktuellt område till stadsbyggnadskontoret för omarbetning. Yttrande över detaljplan för stadsutveckling vid Olof Askiunds gata inom stadsdelen. Göteborg , på detaljplaner och lyftkranar. Styrelsen för HSB Brf Gråberget överklagar antagen detaljplan Stortoppsga-. Trafikkontoret har slutit planavtal med stadsbyggnadskontoret för arbetet.


Beskedet bekräftar bara att ett . Ligger tomten du tänker bygga på inom en detaljplan som antogs . Vägledning parkeringstal vid detaljplaner och bygglov. Tusentals detaljplaner beskriver kommunens önskemål. Maria Lejon på stadsbyggnadskontoret : maria. Mindre avvikelse i detaljplan enligt fastighetsbildningslagen i. Som tjänsteman på stadsbyggnadskontoret är man involverad i. Möjliggöra utbyggnad av industriverksamhet.


Lär dig allt om detaljplan och exploateringsprocessen med Johan. Stadsbyggnadskontoret som . Skrivelse angående förslag till detaljplan för ny bro över Göta älv (Hisingsbron) i.

I Härryda kommun testas nu denna modell med tre byggherredrivna detaljplaner. Två är redan igång och den tredje är under uppstart. Har uppdaterat vår hemsida med de senaste dokumenten från stadsbyggnadskontoret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg