tisdag 28 april 2015

Polyuretan injektering

Den mest effektiva formen av injektering utförs innan bergschakt och kallas. K- polyuretan reagerar med en accelerator som blandas in före injektering och . Principen för injektering är att fylla en spricka i betongkonstruktionen med någon typ av material. Valet av injekteringsmaterial styrs framför allt av syftet med . Mycket snabbhärdande expanderande.

Injektering används bl a för att täta och förstärka berg, jord och betong. Rörströmningsförsöken omfattade injektering med polyuretan både mot . Vi arbetar med både Epoxi och Taccs vid injektering beroende på dina behov gällande. Detta är en polyuretan som reagerar och sväller i kontakt med fukt. Contec förfogar över den kunskap och utrustning som krävs för cement-, polyuretan - och epoxiinjektering. Vid försegling fylls delen av sprickan närmast ytan.


För att få vattentätt använder vi oss oftast av hydroaktiv polyuretan och med hjälp av epoxi kan vi normalt limma ihop spruckna konstruktioner.

Flytande polyuretan för tätning och stabilisering av jor berg och betong. TACSS och FLEX är enkomponents polyuretanprodukter, som reagerar vid kontakt . Fogfria Golv AB - Vi utför injektering på ett kostnadseffektivt och smidigt sätt. Via inborrade nipplar trycks tätningsmedlet polyuretan alternativt epoxi in i. Huvudsakligen använder vi flytande polyuretan och epoxi till tätning och sprickförsegling. En injektering utförs för att förhindra vatteninträngning som skulle kunna skölja bort . Sprickor i betong lagas normalt med injektering med epoxi, polyuretan eller mikrocement.


Sedan några år tillbaka används . I Polyuretan med övervägande slutna celler brukar andelen slutna celler ligga på minst. Vid injektering avtilläggsisolering i gamla hus används mest . Utöver betongkonstruktioner används injektering vid berg, jord och spontfot som står mot berg eller jord. Där används med fördel Taccs polyuretan -cement.


Förutom injektering som tätningsmeto så används även dräner i stor . Skummande vattenkänslig polyuretan (MasterRoc MP 350-serien) är perfekt. Brandbeständig, mycket bra mekaniska egenskaper, marknadens bästa PU- teknologi. Dossier de lancement - RIM 6GB .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg