torsdag 9 april 2015

Litet cykelställ med tak

Här är något så sällsynt som ett cykelställ som är både praktiskt och snyggt. Det kan vara ganska lätt att bygga ett litet skjul till cyklarna. Robust konstruktion förstärkt för svensk snölast och med ett enkelt tak i korrugerad . Parkera cykeln i ett cykelställ eller cykelgarage från AJ Produkter.


Välj bland flera modeller.

Tänkte bygga ett litet fristående skjul för familjens cyklar. Egentligen bara fyra stolpar med ett skärmtak elller något ditåt. Våra cykeltak och väderskydd går att kombinera med alla våra cykelställ.


Lätta att montera och använda. Grönskande tak går att tilläggas till . FalcoSpan väderskydd och cykeltak med alu-zink som tak med integrerade vattenrännor via de stöttande pelarna. Cykelställ , cykelgarage.

Tak : Glasfiberarmerad polyester. PUBLICUS cykelställ kan antingen gjutas, monteras i betongsocklar eller svetsas. Behöver du ett cykelgarage eller ett cykelställ med tak ? Re: Thules cykelställ till tak. En lösning kan vara att inte dra hållarn så hårt och istället ha ett litet extra 2-dm långt spännband runt själva . Vi har här räknat med ett cykelförråd med tak av råspont med papptäckning. GPx Zip-off pants är en byxa med avtagbara ben som man enkelt gör om till shorts med de snedställda dragkedjorna . Kontakta oss för offert!


Det finns både fristående ställ och ställ som förankras i marken för en eller flera cyklar. Baddräkt i bra kvalitet från Name it med fint, färgglatt tryck med den populära prinsessan Elsa från Disneys Frost. Tyget är godkänt enligt Ö. Ha cykelstället fristående eller sätt fast det i väggen.


Stället har plats för cyklar. Köp till ett cykellås för optimal säkerhet. Vingen med lackerad stomme i svart, Varmförzinkat cykelställ.

Tak av 10mm kanalplast i klart eller rökfärgat utförande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg