tisdag 21 april 2015

Inbrottsgaller malmö

Inbrottsgaller - inbrottsgaller , altanmarkiser, balkongmarkiser, balkongskyd grindar, haglunds, korgmarkiser, lamellgardiner, markiser - företag, adresser, . Christers Montage AB i Malmö , GASAB inbrottsskydd AB, Professionella. Auktoriserad galler och säkerhetsleveranrör i Helsingborg med över års erfarenhet. Reparation och service av alla galler och rulljalusi Vi är vad vi heter!


Vårt sortiment innehåller bl.

Vi hjälper dig med anpassade säkerhetslösningar. Kontakta oss för mer info! Fasta galler finns i många olika dekormönster. De kan erhållas både som fasta och öppningsbara.


Vi monterar galler och jalusier med hög säkerhetsklassning. Galler och jalusier höjer ert inbrottsskydd och sänker er försäkringspremie. Störst på begagnade byggvaror, byggmaterial, belysning , möbler och inredning!

Finns både som öppningsbara och fasta galler. Smidesgaller är ett komplement till våra upprullningsbara galler och jalusier. Gallren rekommenderas av så väl . Produktdatablad Certifierat inbrottsgaller klass III. TABELL FÖR INFÄSTNING AV TYPGODKÄNT INBROTTSGALLER. Med galler som säkerhet.


Dessutom var han övertygad om att rätt underlag fanns i en storstad som Malmö med kranskommuner. Det visade sig att Sune hade . Ordentligt inbrottsgaller för fönsterrutor. HP färgpatroner, Inbrottsgaller till fönster. Visa på karta ( Malmö , Centralt Norr). Eberspächer, farthållare, fjäderförstärkning, flaklock, flak, fotsteg.


Krav på galler kan variera beroende på vilka krav på inbrottsskydd som är aktuellt. Besöksadress Skeppsbron 11. Moms tillkommer på angivet högsta bud.


Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid.

Inbrottsskyddet liknar fönsterspröjs och ligger infällt i fönstersmygen. Man kan således öppna och stänga fönstret utan problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg