fredag 24 juli 2015

Behandla betonggolv vattenglas

Vi valde att behandla ytan med vattenglas men det finns även andra metoder att behandla betong. Exempelvis lack, vax och betongolja och det . Jag har kört med glättaren och tänker behandla golvet med olja för att få fram en snygg. Du skulle kunna testa med vattenglas (natriumsilikat).


Vad kan vi behandla det med för att göra det tåligt mot t. Till förstärkning och grundning av puts , betong och andra.

VATTENGLAS är ett medel av rent flytande kaliumsilikat som förstärker, tätar, hårdgör. Har behandlat två gånger med Nitor vattenglas med 1:blandning. Idealet hade ju annars varit att testa aktuell behandling på en yta som sen inte ska exponeras, men då vi valt att faktiskt ha betonggolv i nästan . Behandla tak av tegel, betong och eternit mot nedbrytning och påväxt. Vattenglas -Everseal-Vad är det?


Betong är poröst och ytan suger åt sig vätska om man spiller något på den. Efter behandlingen med vattenglas måste man även behandla med såpa enligt . Vi rekommenderar våra LFC vattenglas även för behandling av betongmöbler och köksbänkskivor av betong , eftersom det ger ett permanent skydd mot fläckar,. Blanka golv av polerad betong har länge varit vanliga i industrin.

Dag ett slipas golvet i två steg och täcks sedan med vattenglas , en lösning . Silikatimpregnering är baserad på natriumsilikat ( vattenglas ) med tillsats av en katalysator. Bildar med kalken i betongen svårlösliga . Nu ska vi impregnera det så att det . Vi blandade del vattenglas med delar kallt vatten. Finns många system för behandling av verkstadsgolv, en del kostar en förmögenhet. Helgoland som då lagats med betong och målats rödbrun med.


Portlandcementbaserad betong som inte reagerats med. Att gjuta själv i betong börjar bli populärt. Motverkar uppkomsten av krympsprickor vid nygjutning av betong. Men nu är i alla fall en betongskiva på plats och nästa steg är att behandla den.


Jag tycker att vår betong blev superbra med vattenglas och impregnering från . HTC Superfloor är ett komplett koncept för betongpolering. Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt. Miljövänligt tätskikt behandling för betong.


Formeln är baserad på vattenglas med en speciell katalysator, som gör att produkten kan tränga in i betongen upp . Jag hade lite spill av betong över som jag lät stelna i en gammal keso burk. Också i eldfast betong utnyttjas dessa egenskaper. Stort sortiment av betong hos BAUHAUS!

Kan jag behandla det med någon dammbindare för att sedan ev slipa. Har även tittat funderat på vattenglas , är det någon som har erfarenhet av det? Körde det på ett år gammalt betonggolv men lite oljefläckar på men . Jag ska själv gjuta betonggolv i min skånelänga nu på onsdag och letar information om olika behandlingar av.


Dammbinder och skyddar mitt betonggolv samtidigt som det hålls diffusionsöppet -låter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg