torsdag 16 juli 2015

Stenskott borlänge

Att laga ett stenskott tar ca minuter, ett byte av bilglas ca h. Vi erbjuder reparation av stenskott , byte av vindruta, torkarblad och . Vi byter rutor och lagar stenskott. Vi är auktoriserade på bilglas, men byter även på andra fordon. Ett stenskott kan lätt bli en spricka som riskerar .

Stenskott är inte bara irriterande. Se till att få dem lagade så . Har du råkat ut för ett stenskott och behöver hjälp att byta vindrutan? Borlänge Bil och Byggnadsglas AB.


Lång erfarenhet och bra pris. Laga ditt stenskott hos oss. Vi är utbildade och auktoriserade bilglasmästare med högsta kompetens för byten och.


Gör det själv-sats för permanent reparation av stenskott i vindrutor.

Välkommen till oss på Jula! Mar Mars och april är de månader när bilar träffas av flest stenskott och. Mar Har du fått stenskott på framrutan? SmileRepair stenskottslagning är produkter för mindre reparationer av till exempel vindruta, kaross och plastdetaljer. Med hjälp av dessa produkter kan ni själva . Att laga stenskott är ett mycket bra sätt för en personbilsverkstad at.


Alla kan råka få stenskott. Kontakt och Öppettider . Men du kan minska risken att det händer dig. Här får du tips hur du undviker att drabbas och råd för att laga stenskottet.


Din bil är bara ny en gång, men genom att använda dig av våra . För aktuellt utbud av bilglas produkter och relaterade . Aug Så nästa gång du hyr bil – dubbelkolla med hyrbilsfirman huruvida stenskott räknas som skada eller ej. Det vi gör är att blanda . Om du har otur kan du tvingas en extra . Sep I samband med fräsningsarbeten på sträckan Vreta Handel - Breviksbron har det visat sig att den befintliga asfalten är i sämre skick än .

Lättanvänd färgpenna med både stift och pensel för lagning av stenskott och repor. Ger ett starkt skydd och glansig yta ihop med primer och klarlack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg