fredag 17 juli 2015

Sälja lp skivor

Vi köper dina vinylskivor, cd och serier. Ring eller kommer förbi så hjälper vi dig. Ulf Lundell kanske vi säljer en skiva i veckan av och Robert Broberg en gång i månaden. Svenskt har egentligen aldrig varit riktigt populärt.


Finns det en smärre förmögenhet gömd i de här lådorna eller. Vill du köpa, sälja eller byta en vinylskiva så tveka inte.

Kontakta oss så hjälper vi dig med allt du vill veta om vinyl och stenkakor. Det är ju bra skivor som många köpte, men därför har vi också. Har du eller kanske någon du känner en skivsamling som mest bara står och samlar damm?


Stora samlingar eller DJ-samlingar såväl . Enstaka exemplar eller mindre och större samlingar av LP och EP. De flesta genrer är av intresse bl. Och det är inte bara nya skivor som säljer som aldrig . Säljer 6st begagnade klassiska ställ för LP - skivor.

Vill helst sälja alla i ett paket för 300:- men kan också. Trenden med att köpa vinylskivor fortsätter. Både unga och gamla konsumenter köper den större lp -skivan istället för cd.


The Clash står sida vid sida med Genesis. Lill-Babs hänger på väggen tillsammans med Elvis. Och överallt står LP - skivor med hårdrock, prog, . Har du vinylskivor eller CD- skivor i bra kvalitet du vill bli av med kan vi vara.


En trevlig butik i Råsunda, Solna, som köper och säljer nya och begagnade LP , . Kunderna kommer ändå för att bland annat köpa och sälja begagnad vinyl. Bengt Söderberg var tidigt ute med att sälja nyutgivna vinylskivor, han. I Göteborg köper och säljer butiken Linné skivbörs begagnade vinylskivor. Stilar vi söker: Rock, Pop,. Sälja Lp - skivor - företag, adresser, telefonnummer.


Har en back med gamla LP skivor av blandad kvalitet och olika sorters musik hårdrock, pop, barn var säljer man sådana bäst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg