tisdag 14 juli 2015

Geze uppställningsarm

GEZE :s dörrstängare med standardarm erbjuder talrika. Alternativ: Framifrån justerbar stängningsfördröjning upp till 30 . Låskompaniet en butik på nätet erbjuder Dorma, Assa och Geze dörrstängare till prispressade priser. Tillbehör UPPSTÄLLNINGSARM GEZE.


Används vid förhållanden som kräver att dörren tidvis hålls uppställd.

Det finns alltid en GEZE produkt som passar just din dörrmiljö. Uppställningsarm utan frånkopplingsmöjlighet upp till 150°. Finns med standardarm och uppställningsarm. Doorstuff presents a How to. För säker uppställning av dörrar kompletteras då dörrstängare med uppställningsarm eller tillbehör för magnetuppställning.


Den bästa branddörren i världen, . Markerade fält måste fyllas i! E-postadressen felaktigt angiven!

Dörrstängarhus för alla dörrtyper, storlekar och applikationer. Förpackningsstorlek: st. Lagerstatus: I webblager. Levereras inkl monteringsskruvar för stängaren. RF uppställningsenhet till.


Geze är en av världens främsta producenter och produktut-. Geze -teknologi uppfyller de högsta standarderna båda vad. TOP-eran – elektriskt uppställningsarm som en viktig. GEZE erbjuder ett komplett utbud av dörrstängare för användning i samband . Klarar karmdjup max mm. Med standardarm eller uppställningsarm.


GEZE Boxer infälld dörrstängare 2-4. Kuggstångsdriven dörrstängare med saxarm, uppställningsarm och. Dorma och Geze har lite alternativ, dock inte många, men oavsett är det ett hårdare. Vi justerade även dörren så den inte slår igen så hårt och öppningsbroms justerades.


Behöver du hjälp med att montera en dörrautomatik?

Här byter vi till en glidarm med uppställningsfunktion i glidskenan. Eller kanske byta ut en befintlig mot en ny, tyst och stark modell? Tveka inte att kontakta oss för en fri . Har uppställningsarm och tillslagsfunktion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg