måndag 20 juli 2015

Pincett bäst i test

En bra pincett grabbar tag i minsta hårstrå så det kan dras ut med roten utan att knipsas av. OM PRODUKTEN: Pincett i metall. Den allra dyraste pincetten , Rubis för 3kronor, fick tre fyrar som är detsamma som bra.


Funkar bäst för grovt hår. Välj rätt pincett för att fixa snygga ögonbryn.

Vilken pincett du har avgör hur bra det går. Rubis är världens bästa pincett för maximal precision, det tror jag ni. Endast pincett som klarar detta test får den kvalitetsstämpel ” Rubis.


Elaka stickor och spretande ögonbryn. Vi har testat fem, varav en med lampa, en genialisk innovation. Alla produkter i lager för omgående leverans. Pincetten behövs för bättre precision och ett snyggare resultat.


En suverän pincett och en bra spegel är ovärderligt när det kommer till att forma ögonbrynen!

Här tipsar jag om två favoritprodukter från . Den bästa jag har är den lilla pincett som medföljer den minsta swiss. Body Shop har en som är ganska liten, som fått bäst i test för några år . Har varit bäst i test i flera olika tidningar! Face har iaf en jätte bra pincett ! Dyrt och dåligt är ingen kul kombo, och att kunna skicka sin pincett till Texas för omslipning låter bra – men orka. Min favoritmodell är de superspetsiga – men ett.


AddThis Sharing Buttons. Perfekta ögonbryn är lika viktigt som vita sneakers i vår! Att hitta bra ögonbrynsprodukter . Den handfilade tippen på pincetten tar ett rejält . Det breda handtaget gör pincetten enkel att använda.


Kan även användas för att ansa hår i öronen. Bäst i test i Damernas Värld . Platt och snedställd ände som gör det lätt att komma åt stråna. Går även att använda för öronhår.

Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg