onsdag 29 juli 2015

Trådstege

Trådstege elförzinkad för smidiga installationer. En trådstege med oerhörd vridstyvhet och styrka som klarar långa konsolavstånd. Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.


Flera av tillbehören delas med övriga MP-sortimentet. Avsedd för lättare installation i inomhusmiljö så som industri, butik, kontor m.

Axelents sortiment X-Tray för X-Guard är svartförzinkat och passar ihop med X- Guards svarta paneler. En film från MP bolagen som visar montage av trådstegar. Profilskena proscn till trådstege.


Delningsskena cot till trådstege. Avsedda för lättare installation i aggressiv miljö respektive för i inomhusmiljö. Bilden har endast illustrativt syfte.


Vill få inspiration men det verkar ganska snålt med just trådstege i hobbygarage, vilket känns lite. Tack vare skarvsystemet, som har .

Enklast är att använda komplett skarv B5 beroende på önskad ytbehandling välj följande E. Taktrådstege m Taktrådstege för montage direkt i tak, under skrivbord m. För säkrare montage bör flikarna på fästet vikas runt stegens tråd med en tång. TRÅDSTEGE 100MM MP-729E. C- trådstege 220xFzv. Vi satte upp vajern med hjälp av ett järn med hål på sidorna.


Sen drog vi igenom en ögleskruv genom hålet på järnet och sen drog vi vajern . Sätt en trådstege runt hela garaget så har du all möjligheter i världen för ett snyggt montage samt smidigheten att utöka installationen om det . Mellanvägg för att åtskilja kablar och ledningar med olika spänningar eller funktioner. Rörmontage med regnskydd. Väggmontage med skylthållare. Snäppmontage passande för.


VINKELFÄSTE VIT MP-7V. Lämplig för trådstege : Ja. En leverantör till alla kabelvägar 01:56 . Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg