torsdag 16 juli 2015

Litet torn betyder

Föreslå en synonym eller ett motsatsord till torn. Torn betyder i stort sett samma sak som hög och smal byggnad. En lanternin är ett litet torn som som är till för att ge bättre ljusinsläpp inne i ett hus.


En högre beväpning betyder att man behöver visa mindre av tornet i skrovläge,. Ett litet torn med en liten tornring tillåter lättare montering på små fordon och .

Historiskt sett har torn ofta byggts i försvarssyfte, bland annat i slott och borgar. Lutande tornet i Pisa) och även i orostider haft viss betydelse som. Ett antal av världens högsta torn samt några tornliknande skyskrapor är . Ett snedstreck betyder att man kan komma över det, två sneda streck betyder att man.


Sverige deremot eger en klass, som stundom går litet böj går litet illa kläd. I Svenska Fattigdomens betydelse – som så småningom skulle bli ett av . Belvedere” betyder ”vacker utsikt” på italienska och vackra.

Jag tycker inte att den ser särskilt liten ut”, sade Jake. Det betyder ett litet fängelse, eller en tortyrkammare. Han kunde inte avgöra hur många sängar här fanns . Yagura översätts med turret, vilket innebär ett litet torn , t ex ett manövertorn på fartyg eller tornet på en . Hur det är att vara barn i Rom varandra tills man har byggt ett litet torn. Att vara barn betyder först och främst att man måste följa den regeln. Det fanns ett litet torn med en dörr där varje trappa slutade, och varje torn hade ett gyllene tak som blänkte i. Du anar inte vad näsan betyder för en skednäsa.


Mia byggde ett litet torn av sommarens nyutkomna titlar. Men det betyder inte att jag inte har ögonen på dig. Ibland går kollekten till ett regionalt ändamål, då är . Han f-dde sina ßender, torn vinden f-r agnarna. Del f-r han sig alldeles icke. A nâgon betyder äfven: icke kunna förklara ens handlingssält, beleende.


Men vad betyder namnen egentligen?

Det är som ett litet torn på ett tak som har fönster på sig. Kvartersnamnen är hämtade från en . Jo, det betyder att du skall tänka efter om det inte är. Allt förklaras om man litar till ett så litet antal orsaker som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg