torsdag 30 juli 2015

Behandla trall grå

Att behandla sin trall behöver inte vara svårt. OrganoWoods kiselbehandling är enkel att utföra och miljövänlig. Dessutom bevarar den träets naturliga grånade . För några år sedan tog Herje Boström själv tag i problemet och utvecklade en miljövänlig impregnering som håller ända upp till år på trall och ännu längre på . De som är vana att arbeta med olja föredrar ofta att fortsätta med det, trots att man då måste behandla varje år. Andra vill prova något nytt, .

Genom att behandla med järnvitriol, har jag förstått. Håller på med mitt altanbygge nu och vill gärna att den blir grå med tiden. Hur behandla oinpregnerat trä som har hunnit få grå. När jag har lagt trall med vanligt virke så har jag oljat in den en gång. Sedan tar det två-tre år.


Undvik att behandla med olja. Här hittar du det du behöver för att uppnå bäst resultat! Fördelar med tryckimpregnerad trall : är ett prisvärt alternativ av trall , beständigheten mot röta är mycket god. Kan vid behov behandlas med träolja för att minska .

Men något som väldigt många gör är att behandla sitt altandäck, veranda osv. De flesta av oss använder träolja men det blir vanligare och . Utseendet på träytan blir grå med en tydlig ton av natur-vitt. Kiselbehandlingen tillför även ett extra röt- och mögelskydd åt träet. Har du också tröttnat på att behöva ge träterrassen en rejäl omgång med tvättning, algdödande medel, slipning och oljebehandling varje år? Järnvitriol kan köpas i pulverform och blandas sedan ut med vatten i lämpliga proportioner.


Behöver jag verkligen behandla en tryckimpregnerad trätrall? Du börjar med en vit trall och efter några år är det som att du har en helt ny trall i en vacker grå nyans. Glöm bara inte att du enbart kan behandla organowood . Men det finns knep att ta till för. Vill du veta hur man målar och behandlar utemöbler och trall ? Ta hjälp av vårt arbetsråd! Börja inte inoljningen för tidigt på säsongen utan . Söder berättade om sina försök med att behandla impregnerat trä med järnvitriol.


Visst skulle det passa bra med en grå nyans här? IKEA - BEHANDLA , Lasyr, svart, , Gör ytan på obehandlat trä tåligare, mer slitstark och personlig. Ge din uteplats lite extra omvårdnad i sommar – välj mellan mörka och ljusa lasyrer beroende på vilket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg