måndag 20 juli 2015

Smyckeskrin trä

Nu kan du organisera och ha dina armban halsban ringar, örhängen, etc. Stort urval av smyckeskrin för ditt smycke finns här! Förvara dina halsban ringar och andra smycken i det här eleganta skrinet.


Med dagens deal får du ett fint smyckeskrin i trä med flera fack och . Spegeln kan sättas i det lilla facket under användning.

Skrinet kan målas och dekoreras på olika sätt . Finns i lager Leveranstid: 1-Arbetsdagar. Smyckeskrin i trä med lock av glas. Tvådelad med sex fack upptill för småsmyckena och plats för de större smyckena i låddelen under. Trevligt smyckeskrin med totalt fack.


Lådan är gjord i trä med glas i locket. Fördelning av fack: stort underst oc.

Auktionen är avsluta men kanske gillar du följande föremål? SMYCKESKRIN , trä , med diverse brons och tenn smycken. Två nivåer, det översta med fack. Kommer fån Different Design.


Flärdfull förvaring - med personlig touch. En present som skapar skinande leenden. I grått och trä blir detta smyckeskrin riktigt rustik och snyggt. Gulligt smyckeskrin i rosa trä med låda.


Locket är i satinerat nysilver och på det syns fina fjärilar. Runt omkring kan man gravera. Ett mycket elegant smyckeskrin i rosa trä med låda och nysilverdekor med fjärilar på locket.


Köp smyckeskrin trä Aurora White Small med gravyr. Mycket elegant smyckeskrin för herr eller dam. Du väljer text och typsnitt. Läcker smyckeskrin i högglans trä med velourinsats.

Vackert smyckeskrin , Laleh box, i mörkt trä och marmor. Sött litet smyckeskrin i trä med dekor på locket i nysilver. En underbar ask där alla små skatter kan förvaras. Färg: Rosa, Trä Kvalitet: Paulownia trä.


Dekor av metall och benarbete. Mått (cm): L20xH5xB12. Slitage, ett handtag på inre låda . Jämför pris på Leksaker från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Doppresenter - Speldosor och smyckeskrin är populära doppresenter.


Urvalet är stort på Blå Elefant. Här hittar du märken som Konges slöj Sebra, Liewoo . Försäljnings kvantitet : ST Innerkartong : ST Exportkartong : ST Längd: 220MM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg