fredag 17 juli 2015

Golv och kakel malmö

Vi hjälper dig lägga nytt golv eller renovera befintligt. Företagsinformation för golv och kakel malmö ab i Malmö med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare. Beställ hem golv , badrum och kakel med fri frakt eller prova först ett gratis varuprov. Just nu super-erbjudande på Kährs golv.


Visa fler bolag på denna adress.

Bolaget skall bedriva golvläggnings- och kakelsättningsarbeten, handel med material inom samma bransch samt handel med värdepapper. Fördelningen i styrelsen . BAUHAUS har kakel , klinker, mosaik, glasblock (glasbetong) och natursten för badrum, kök, hall, vardagsrum, tvättstuga och alla golv , vägg där du vill ha e. Här hittar du hela Konradssons sortiment. Skiffer för både golv och vägg, skiffern finns i flera format, färger och tjocklek t. Klinker är hårdare än kakel och . Holtes golv och kakel AB.


Vi utför allt inom våtutrymmen, golv , kök, måleri och snickeriarbeten.

Vår totalentreprenad kan du känna dig trygg i att arbetet blir utfört . Finns i grått och beige och i flera olika storlekar. Län: Skåne M (Malmöhus). Marmor mix är en klinker i . Hämta inspiration och kunskap hos oss. Vi erbjuder även måleri, snickeri, vvs och plattsättning. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Kakel och klinker från Byggmax. Från vårt huvudkontor på . Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjälper dig hitta det som . to leave a tip here. Till det har vi instruktioner och . Vi har års erfarenhet av kakel , klinker och badrum.


Vi är givetvis ett våtrumsbehörigt företag via Byggkeramikrådet. Se behöriga företag på BKR. Vi står alltid redo att med vår breda expertis hjälpa dig att hitta rätt kakel för just dig.

Att välja samma platta på både golv och väggar är en stark trend som kommer. Vi kan kakel och klinker! Med kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig med allt du kan tänka dig för en bra kakelaffär och över års erfarenhet av . Dekora Peter Langenitz AB. Kataloger Våra öppettider.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg