torsdag 15 oktober 2015

Avbärarlist gummi

Monteras på väggar, bordskanter och lastkajskanter och är avsedd att skydda utsatta ställen mot påkörningar av exempelvis truckar och bilar. Kan man få liv i en gammal svart relingslist ( gummi ) som börjar bli grå genom att (våt)slipa, eller är det bara byte som gäller . Vilken avbärarlist till Storebro 34? Material: EPDM med stängd yta Klister: Nej.


Re: Kladdig avbärarlist på gummibåt.

Inläggav Schvidja mån apr 1. Det brukar göra susen på gummi. Jo, gummi är vad som sitter där idag. Finns det några andra alternativ? Golvbeläggning ska lätt avstädbar.


Långväggar förses med avbärarlist i trä eller gummi. Jag har bara ibland ett läckage in i ruffen, litet, litet saltvatten, och har tidsmässigt inget samband med nederbörd. Jag tror att det är sjöar som trycks.

Kraftig avbärarlist i gummi på skrovets aktre del. Avbärarlist med avslut i rostfritt. Beskrivningar kommer inom kort. Kännetecknande för RIB-båten är att den har ett hårt skrov med en avbärarlist av gummi till skillnad från gummibåten som är enbart gjorda av gummi. I relingen förutom Versatracken finns på utsidan en skyddande avbärarlist i gummi.


En av Sveriges absolut grymmaste fiskare, Tobias Fränstam, skriver:. Marknadens bästa garanti. Inget trä i akterspegeln eller nitar i skrovet. Listan på fördelar kan göras hur lång som helst.


Strängsprutade lister av gummi och plast tillverkade enligt önskemål. Låsbart förvaringsfack, st. Däck: Teakdäck, teak på fotlister, ankarbox i för och akter.


Två blanklackerade teakpollare i aktern och en i fören. Fenderfästen, avbärarlist i gummi , tamp lägges . Räckverk: Svetsade av aluminiumrör. Belysning: st bredstrålande arbetsljus. Lanternor: Godkända av SjöfV för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg