tisdag 13 oktober 2015

Nåtad teakplywood

Plywood för båt till riktigt bra priser. Stort utbud och snabba leveranser. Köp din plywwod på Seasea. Funderar på att lägga nåtad teakplywood. Då det är en del luckor i golvet i dag så kommer det att bli flera delar och hur har ni andra löst detta .

Vilken typ av lack ska jag använa? Vi tillverkar också enligt kundens behov. Teak plywood durk nåtad. Skivorna säljs i helformat. Kontakta oss gärna med prisförfrågningar.


Vi lagerför plywood i teak och mahogny i olika varianter och tjocklekar, från. Ytfaner av obehandlad knivskuren teak (mm), kärna av svarvad mahogny. Håller på med en totalrenovering av vår sportbåt, och skall lägga nåtad teak på durken.

Nåtad durk teak teakplywood. Eftersom vi har bytt ut det gamla bordet behövdes även nya fästen för benen i durken. Hål för både benen och . Såga teakplywood till durk i båt sebastian joelsson.


En sticksåg utan sladd var mycket praktisk. Svarvad mahognykärna med ytfaner av teak mm före putsning. Hämtvara gäller för helskivor. NÅTAD TEAKBORDSSKIVA MED INFÄLLD KOMPASSROS - REKTANGULÄR.


Post by Leif Ågren Tue 14:31. Jag köpte teakplywood och sågade upp spår m. I dessa spår lade jag i svart . På spanten lade vi plywoo kommer inte ihåg material eller dimension men jag tror att det var 6mm teakplywood så den fick att böja lätt i . Har även tillverkat nya durkar av nåtad teakplywood , återstår dock en massa lager lack innan de är klara. När projekten är klara kommer jag att skapa artiklar på . Du kommer långt med en skiva vattenfast teakplywood av lämplig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg