måndag 19 oktober 2015

Ipad air 2 glasbyte

Om skärmen på din tablet har spruckit kan du skicka din skadade enhet för proffsig iPad Air reparation, rättare sagt iPad Air glasbyte till vår adress och våra. Att ta sönder glaset på sin iPad är frustrerande men det händer oss alla någon gång. Då är det glaset som behöver bytas. Besök en av våra butiker idag för att få.


Kolla vår video guide och gör det själv. Apple iPad Air glasbyte - Apple iPad Air byte av Digitizer Glas TouchApple iPad Air har en ordetlig stor skärm som tål en hel del, men olyckor händer.

Leveranstid: 3-arbetsdagar. Hör av dig till oss och vi kan. Har din ipad air trasigt glas? Välkommen till butiken för snabb reparation och glasbyte av din iPad. Att laga en iPad Air tar ca.


Klicka för att förstora. Ordinarie pris från 8kr, din deal: från 4kr. Få ditt glasbyte utförd inom en timme i vår butik.


Skicka din trasiga iPad för glasbyte och vi skickar tillbaka den inom -dagar beroende på hur skadan ser ut.

Denna service är för dig som har en spräckt, sprucken eller trasigt glas på din iPad Air som behöver lagas. Din iPad Air blir som ny efter denna service ! Har olyckan varit framme och ditt glas har spruckit? Vi lagar och reparerar trasiga glas. Vi byter ut det trasiga glaset mot ett nytt . Tillgång: P EKGÄ NKSTUKÖS.


Går ej att beställa online, välkommen in till vår butik. Ange ditt IMEI:nr på din enhet, detta behöver vi för att smidigare kunna hantera din enhet. Artikelnummer: ipadair2glasbyte. IMEI characters remaining.


Köp till ett Copter skärmskydd. Ok, så din iPad är sönder. Det spelar ingen roll om det är en trasig skärm, hemknapp eller om det bara är batteriet som skall bytas.


Du har kommit till rätt ställe. Laga ipad Mini glasbyte , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg