tisdag 13 oktober 2015

Ett två tre lag

Att göra picklad rödlök är inte svårt och lyfter vilken maträtt som helst (nästan). Vi brukar ha det till fredagstacosen och gör att den känns så galet mycket. Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp. Skiva rödlök tunt och lägg i lagen.


Låt stå i kylen en timme.

Till inlagd sill, strömming, rödbetor, gurka eller annat. Klassisk 1-2-lag som du kan använda till alla sorters inläggningar av sill och grönsaker som pressgurka, picklade morötter och rödlök till exempel. Picklade grönsaker i flera lag efter recept av Elisabeth Johansson. Enkel och lättlagad inläggningslag med ättika, socker och vatten. Med denna lag och urvattnade sillfiléer kan du göra exempelvis lingon- och enbärssill eller . Blanda i en kastrull värm tills sockret har löst sig.


Tillsätt de kryddor du vill ha beroende av vad du ska lägga in. Blanda en 123- lag , dvs del ättika, delar socker och delar vatten.

Vispa lagen tills sockret löst sig. Vrid några varv med pepparkvarn över. Vi går och okynnesäter dessa . Tanken med den här lagen – som du lätt lär dig utantill – är att du har en del ättika, två delar socker och tre delar vatten, men se förslaget nedan som en grund.


Att pickla innebär att du lägger grönsaken i en lag för att ge smak. Du kan dela gurkan i tre delar innan du lägger den i lagen , och sedan ska den stå i kylen . Kål är dessutom otroligt nyttigt, billigt och gott. Börja med att göra en sats ett-två - tre lag och tillsätta rödkål och rödlök så har du ett bra tillbehör . För ngt år sedan fick jag ett jättegott recept på ngn 123- lag med vinäger i. Då lär jag äta för två , tre eller fyra. I år i två varianter, en repris på förra årets rödbetsgravade och en. Och siffrorna står för propotionerna en del ättika, två delar socker och tre delar vatten.


Lägg upp den varma laxen i en serverimgsskål och häll lagen över. Två lag till division kan bli till tre. BOWLING: Viktig helg för de lokala bowlinglagen.


Team Mariestad F och BKär redan klara för division ett.

Kvartsfinalen är över och Sverige har två lag av tre vidare till semifinal! Tyvärr blev USAför tuffa motståndare för öppna laget som får åka hem. Denna lag innehåller bestämmelser om tv -sändningar, beställ- tv , sökbar.


Det börjar närma sig seriestart för lagen i de lägre serierna och idag lördag har det spelats tre matcher med fyra lokala lag inblandade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg