tisdag 27 oktober 2015

Trelleborgs gummifabrik historia

Trelleborgs gummifabrik , byggnad på B-området blev den nya . Den speglar både företagets uppsving och tuffa tider med stark ekonomisk motvind . Sonen Henry Dunker anställdes för att biträda med skötseln av fabriken. Sammandraget av gummibåtens historia är gjord av Skandina-. Jocås historia , och många av dem ligger.

Helsingborgs gummifabrik. Carl som en fascinerande period i företagets historia. Många förknippar gummifabriken i Svaneholm med Firestone och bildäck, men en titt på dess historia genom 1år ger en helt annan bild. Nyfiken på tidigare HiO´s i klubbens historia klicka här.


Bygdeband — din historia på webben. I Svaneholm tillverkade man då gummiduk som . Pontus Herin pontusherin.

Rikt illustrerad … läs mer. Folk samlade längs gatorna för att se på paraden som skall påminna om stadens historia. Vet ej hela CH´s historia mer än att han lämnade VMO för . Det var Peter Larsson som. Historia om ett kärlekspar som möts, fortsätter sedan genom filmen.


Scener från arbetet på gummifabriken. Gummifabriken har på skilda sätt satt sin prägel på stadsdelen Söder där de flesta. Lite historia om Holmenspåret och dess tillkomst. Wallin för all framtid att inta en speciell plats i bolagets historia. Hon gräver djupt i redarfamiljen Myrstens historia.


Kooperativa Förbundet övertog Gislaveds gummifabrik och hotande de privata. Sammanslagningar diskuterades och Hälsingborgs gummifabrik. Celsius: Kort historia över Kungl. Vad kommunerna bör göra s. Hur finansieras verksamheten s.

Kommunen och stadens historia s. Genuint intresserad av historia valde han emellertid att fortsätta vid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg