måndag 12 oktober 2015

Trätjära jula

Trätjära har god inträngningsförmåga på ohyvlat trä. Ett gammalt recept för träbestrykning är en tredjedel av vardera Äkta trätjära , balsamterpentin och kokt eller . Används för utspädning av färg och tjära. Kan också nyttjas som impregnering av träbåtar,trämöbler samt till rengöring av penslar och verktyg.


Hagmans balsamterpentin är ett biologiskt nedbrytbart lösningsmedel för spädning av exempelvis trätjära , linolja och färg. Genom att späda färg med .

Välkommen till PriceRunner! Biltemas trätjära och balsamterpentin, dock kokt linolja från Jula. Jag vill blanda ut min tjocka trätjära så att den blir tunnare. JULA ´s Balsamterpentin brukar funka utmärkt . Svensk kallpressad rå linolja av högsta kvalité. Oljan lagras minst månader efter pressning så att eventuella slem produkter kan sedimentera.


Ja, vanlig trätjära utan inblandning av en massa annat skit. En vit burk där det står skogens trätjära på. Luktfri vit mineralolja med hög renhetsgrad.

En icke torkande olja för ytbehandling av trä inomhus. Ger ytan ett grundskydd utan filmbildning. Fönstervadd läggs mellan ytter- och innerbågen på fönster som har lösa innanfönster.


Järnvitriol och trätjära. Jag köper tjära på färghandeln eller på Jula. Letar just efter trätjära. Mimus härovan tipsade om Jula o färgaffär, så jag kontaktade min lokala . Stryk denna grundfärg väl. Bygg och trädgård erbjudanden.


Erbjudanden från Jula i Ronneby. Vid behov slipa lätt med finkornigt slippapper. Applicering Lägg på oljan i ett jämnt . Aktivt från sammanslagningen mellan Husqvarna IF och Vätterstad . Kanske en droppe trätjära eller lite intertox?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg