måndag 12 oktober 2015

Vijesti

Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta. Komentari, politika, tehnologija, crna kronika, novac. Pratite Index vijesti iz mute u. Pregledajte najnovije objavljene vijesti odmah! Zvaničnici tvrde da je između osam i deset ljudi, većinom učenika, ubijeno je u najsmrtonosnijem takvom napadu od masakra na Floridi koja je dala poticaj .

Bilo pa prošlo, osim gorčine u ustima i ružnog sjećanja, osobito kad se radi o uvredi na račun moje Nadije i. Vijesti na portalu Klix. Trump o mogućoj infiltraciji FBI-a u kampanju: Ako je to istina, to je najveći politički skandal svih vremena. Dnevni pregled vijesti i zanimljivosti iz svih dijelova svijeta. Informišemo vas objektivno i profesionalno o svim najnovijim vijestima i bitnim dešavanjima.


Pročitajte što se sve danas događa u svijetu! U Herceg Novom je uhapšen A.

Kosova sa prebivalištem u Tivtu , jer se sumnja da je počino dvije teške krađe. Bandić radio u Rimu puta a uzor mu je Beč? Vic dana: Šta znači očigledno? Dogodilo se na današnji . Kronološki pregled advance. IMMOBILIE, ISTRA, LABIN-RABAC, KUĆA SA LIJEPOM OKUĆNICOM BLIZU MORA.


Pulske mažoretkinje postale viceprvakinje . Crikvenica ograničava broj turista i autobusa tijekom turističke sezone. Središte grada, pješački prijelazi, plaže i parkovi preopterećeni su . HŽ infrastruktura razmatra mogućnost raskida ugovora s domaćom zajednicom ponuditelja koju sačinjavaju DIV, Dalekovod i Zagreb . I SDP-ovci podsjetili na izjavu Ivice Puljka o donaciji Martine Dalić stranci Pametno. Istina ili mit: Sunce nije dovoljno, . JOKIĆ ZA PORTAL Problemi Podgorice rastu, neophodne promjene.


Podgorica zaslužuje ozbiljnu i odgovornu vlast, poručio je nosilac liste Ujedinjene Crne . Uvid u emisije i rad 0radio postaje.

Za jačanje ljudskih potencijala HZMO-u dodijeljeno . Svečanom povorkom orkestara, stjegova i izaslanstava četrdesetak zemalja u petak, 18.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg