måndag 26 oktober 2015

Glas i bastu

Jag kommer att bygga min lilla elvärmda bastu på altanen i ett hörn i anslutning till huset. Mitt runda fönster är vanligt glas , tvåglas, vitmålat. Det är något med att bygga ”bräda för bräda” och se en bastu formas.


Aluminiumlister och klart glas , rostfria gångjärn och handtag. Alla våra fönster till bastu har begränsad insyn.

De är tillverkade i härdat glas som tål värmen i en bastu. Välj bland våra monteringsfärdiga bastufönsterGenom. Utomhusspa med bastu av glas. Att kunna ta en svalkande dusch ute en solig sommardag eller ett varmt bad i smällkalla vintern – det var . Glas i valfri förg till ditt bastufönster, mm härdat säkerhetsglas, glasade bastu väggar. Nu utökar vi möjligheterna till att själv skapa en snygg och luftig bastu genom ett stort antal nya glasfronter och glashörn.


Vill du ha mer ljus i bastun, sätt in en bastudörr i glas eller varför inte en hel glasvägg i din bastu.

Jämför priser och läs recensioner på Bastu. Härdat floatglas klarar bastuns temperaturer. Då han har mycket glas och kakel i bastun så är han i behov av ett stort aggregat eftersom glas och kakel tar mycket värme. Vet inte vad som är bäst för Din bastu ? Kontakta oss, vi hjälper Dig!


BASTU KABIN MED GLAS 1X12 SAUNAINTER. Välj mellan olika bastudörrar med klart glas , rökfärgat glas , bronsfärgat glas. Vi har bastufönster som ger din bastu mer ljus och rymd. Välkommen till Ängby glasmästeri i Stockholm! Det gäller både de bastus som placeras utomhus, som den bastu som är förlagd till källaren.


Det glas som används är ett härdat glas , för att minimera risken . Vi tillverkar och monterar glasväggar, glasdörrar och speglar skräddarsytt efter just ditt badrum. Vi säljer också Emmaboda Homes snygga glasprodukter . Vi skräddarsyr din bastuvägg i glas efter dina mått, idéer och önskemål. Fast sidoglas eller inte, en dörr eller två, frostat, klart eller färgat glas.


Glas av idag är lika fogligt och användbart som vilket byggnadsmaterial som.

Introducera glas till en bastu och känslan blir genast en annan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg