tisdag 20 oktober 2015

Luftgaller öppen spis

Gjutjärns galler i olika ornament och storlekar för att få luften att cirkulera runt insatsen i en murspis. Du förvandlar en öppen spis till en effektiv, miljövänlig eldstad. Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.


Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer.

Varmluften distribueras med gravitation eller mekaniskt sätt från. Här finns effektiva tillbehör som varmluftsgaller och inmurningskassetter i olika storlekar för vedspisen eller kaminen. Tillbehör till bästa pris! Den tresidiga använder du när du vill sätta in spiskassetten i en öppen spis.


Kan kompletteras med dekorgaller. Dekorram finns också till spiskassetten med . Finns i aluminium och vitt. Då lagrar eldstaden värmen och den försvinner inte rakt genom pipan ut till kråkorna såsom i en öppen spis. Vad ska man göra, om det .

Moderna insatskaminer av etablerat fabrikat har en verkningsgrad över procent, vilket kan jämföras med en öppen spis som har en . Läs om villkoren i garantibroschyren. Om det redan finns en rökkanal i ditt hus bör du undersöka om det är . Lennart Jirlow för beställning här och nu. EuroFire värme för alla! Sveriges modernaste spisinsatser i många modeller, kan även måttanpassas. Stort sällskapsrum med utgång till rymligt uterum med öppen spis.


Ventilationsgaller i grundmur för luftning av utrymmen under bjälklaget. En öppen hylla i köket passar perfekt för kokböcker, favoritkoppen och färska örter. Eventuella luftgaller får ej övertäc- kas. Insatsen till öppen spis är bara avsedd för inmurning i befintlig öppen spis.


Hos oss hittar du vackra och dekorativa kornischer i gips för utsmyckning av ditt hem. Kornischerna kan exempelvis placeras runt en öppen spis eller runt . Genom att förflytta värmen mellan. Grattis till din nya Insats till öppen spis!


Vi är övertygade om att du kom-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg