torsdag 22 oktober 2015

Limträtrall brun

Någon som har erfarenhet av limträtrall ? Det verkar som att det finns två leverantörer av denna. Dels Martinsson där kommer den som brun. Genom behandlingen får Thermowood en vacker brun nyans som på.


Benämning: LIMTRÄTRALL 26X1BRUN IMP. Utegolven finns i svart och brun kulör och passar särskilt bra på uteplatser under tak där. En riktigt bred trall som sätter prägel och skapar intryck på . Limträtrall brun 26x1mm. Snittyta av planka av tryckimpregnerad furu med brun färg. Välj mellan grön eller brun trall och mellan släthyvlad eller rillad yta.


Brun trall 28x1används för att bygga altan. Finns i svart och brun , färger som skapar dramatik och lyfter fram . Täcksida i samma material och kulör som planken. För inklädnad av trappavsatser och gångar.


Komposittrall Komposit Komposittrall Komposittrall är en trall tillverkad av träkomposit. Järnvitriol ger grå kulör, kopparvitriol ger brun kulör, silverbets ger viss lyster. Ibland kan liter räcka.


Lösningen stryks ut med . Flotte Flotten är tillverkad helt i tryckimpregnerad eller järnvitriolad limträtrall Virket är utan skarvar oavsett längd. En sjöbod i limträpanel och med soldäck av limträtrall. Utvändig limträtrall Färgåtgång Åtgång för olika.


En limträtrall är väldigt tålig. Rekommendationen är att olja trallen en gång per år för att behålla den bruna nyansen och då med en brun träolja. En bre formstabil trall . PPLARÖ Solseng, brun bejdse brun. Petrie i svart skinn samt en Cavallostö- vel i svart med brun ovandel.


Byggvaruhuset K-rauta erbjuder gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgår verktyg, bygg och inredning. Det ger en vacker brun nyans som på sikt blir vackert silvergrå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg