onsdag 20 januari 2016

Alumiiniprofiili led

Tämä alumiiniprofiili mahdollistaa LED-nauhan asentamisen asteen kulmaan. Led alumiiniprofiili – tai led lista kannattaa asentaa muihinkin sijoituskohteisiin kuin kaappien välitiloihin. Led nauhan antama pistemäinen valo on hyvä piilottaa. Tämä led-alumiiniprofiili on matala, eikä kuumene, joten sen voi asentaa myös mataliin asennustiloihin.


Käytetään useimmiten keittiön välitilan valaisuun. Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus), 100.

Valonlähde sisältyy, Ei. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Tuote on väliaikaisesti loppu. Hide-a-Lite Stair alumiiniprofiililla asennat led -nauhan esimerkiksi portaisiin valaisemaan askelmien reunoja koristeellisesti ja turvallisesti.


Profiilissa on mukana valoa . Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muut . Voit ostaa alumiiniprofiilin vaalealla, maitolas. Varustettu huurretulla valkoisella pleksillä. Matala profiili, useita käyttökohteita.

Suoran kuvun kanssa siisti valaisin sulautuu myös tilaltaan rajattuun paikkaan. W tarranauhalla keittiön . Toimitus seuraavana päivänä! Symmetrically designed for balance, the black oak veneer base is accented by rectangular stainless steel accents on each side. Featuring a smooth charcoal . Tyylikäs taskulamppu pitää tiesi valaistuna.


Asennetaan seinäpinnalle. LED - ALUMIINIPROFIILI A. Kaksi mallia NTA pinta-asennukseen ja NZA . Alumiiniprofiilin LED-nauhalle sisältää muovisuojuksen. Kiinnitys kaapin sisälle . BPS - Basic Piezo Switch One piece solid metal switch based on the piezoelectric . Ostoskorin sisältötuotetta - Yhteensä 0. Laadukkaimmat valonheittimet, alasvalot. Vertaa hintoja ja tilaa heti . Pitkä riippuvalaisin antaa tasaista valoa laajalle alueelle ja sopii pelkistetyn .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg