fredag 8 januari 2016

Soffa bortskänkes

Köp inte våra produkter. Bortskänkes vid avhämtning. Läder stolar - god skick bortskänkes. Fin Billybokhylla i bok - enstaka delar el samtliga bortskänkes.


Annons osoffa bortskänkes på Citiboard.

Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser . Skänker nu bort vår Ektorp 2-sits soffa. Soffa med divan och schäslong. Avtagbar klädsel i grått som går att tvätta.


Vänster armstöd på soffan sitter lite löst men går nog att . Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken!

Stabil och välanvänd med fläckar men blir som ny med ett sofföverkast över. Maila mig för frågor etc: . Kan användas som bäddsoffa genom att fälla bak ryggstödet. GRATISSAJTER - där folk skänker bort.


Gratis soffa , bor tvättmaskin, växter, byråer, skåp: det finns inget som är så härligt som att njuta av ett . Jag måste nu bli av med min hörnsoffa. En rätt gammal men ändå bekväm soffa bortskänkes. Finns att hämta i centrala Göteborg. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.


Antikviteter, möbler, konst . Mysig och fin mörkgrå soffa med stor fotpall bortskänkes pga flytt! Behöver bli av med den senast söndag oktober! Liten röd Ikea soffa till barnrum. Fler bilder: Anmäl denna annons.


Det är en jättefin soffa från ROOM som jag köpte för x antal år sedan.

Två matchande soffor bortskänkes i SW1 då vi har köpt en ny soffa och inte längre behöver dessa, de kan även användas som bäddsoffor! Han ser en lapp på Ica om att soffa bortskänkes till den som hämtar. Pojken får en kompis att hjälpa honom släpa hem den.


Telefonplan ifall någon behöver en soffa gratis. Den har typ år på nacken och ska iväg pga annan soffa på väg in, så inga .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg