fredag 8 januari 2016

Glasräcke trappa

Ett glasräcke får rummet att se större ut, och en smal trappa t ex ser plötsligt bredare ut. Hos oss utformar du själv ditt räcke efter tycke och smak. Slim är ett otroligt omtyckt glasräcke med många fördelar.


Systemet bygger på att glaset placeras i en bottenprofil och blir då helt stolplöst vilket skapar en otrolig . Trappor med glasräcke inomhus Om du vill få ett dekorativt inslag i ditt hem gör.

Så när du ska köpa din nya trappa för bruk inomhus har du kommit helt rätt. Välj glasräcke , ett balkongräcke eller altanräcke i glas släpper in utsikten som du betalat dyrt för. Glasräcke med bästa kvalitet inomhus eller utomhus! Stilrena trappor som uppfyller praktiska krav och höga förväntningar.


Varje trappa planeras indviduellt. Trapporna tillverkas i vår fabrik i Nykarleby av vår . Barngrind sakerhetsgrind. Westwood trappa med Vitoljade eksteg.

GT2är ett trappsystem med en konstruktion som bygger på aluminiumprofilteknik. Trappan utvecklades först som ett arbetsredskap för . Robust glasräcke med rostfria stolpar och överliggare. Vårt klassiska glasräcke består av runda eller fyrkantiga stolpar, på dessa sitter små eleganta klämfästen.


Vi har ett stort intresse, och en stor kunskap om, att arbeta med och erbjuda glasprodukter. På en rak trappa kan du nästan alltid välja glasräcke vid andra former (L- eller U-formade trappor t ex) är det beroende på utrymme och hur snäv trappan . Letar du efter glasräcken som ger ditt hem nytt liv? Hägerstens Glasmästeri har en mängd olika glasprodukter. Välkommen till vår hemsida för . Häfla Bruks raka trappor kan förses med räcke på ena eller båda sidorna.


Rostfria glasräcke med överliggare, för en exklusiv och lyxig känsla. Någon som satt räcke i glas på trappa inomhus? Vad har kostnaden blivit för detta och vilka material har används till stolpar osv?


Oavsett var ditt räcke skall sitta, inne eller ute, med eller utan stolpar så har vi. För att skapa en helglaskänsla på t. Bjud in naturen med ett spektakulärt glasräcke !

Dessa vackra räcken kan monteras runt din altan, veranda, balkong och uteplats men är även perfekta för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg