tisdag 19 januari 2016

Vad kostar det att starta en biltvätt

Antingen har du redan utrymme i din verksamhet eller så behöver du leta mark. Om du ska leta mark så finns det en del saker att fundera över. Undrar vad är det som krävs det kan väl trots allt inte va så värst dyrt? Absolut du ska prova då, det kostar ju inte så mycket att starta upp.


De uppgifter som vi behöver är kontaktuppgifter och organisationsnum- mer och en kort beskrivning av din verksamhet.

Några frågor till Lars Starke, som tillsammans med kollegan Stefan Levin bildat ett företag som nu bygger en obemannad biltvätt vid Österleden . Håkan Ruda berättar att varje anläggning kostar i storleksordningen 5. Den exakta kostnaden beror på vad man köper, men enligt Håkan . Enligt branschorganisationen Svenskt Vatten kostar biltvättarna på gatan varje. Nu ska vi starta en self car wash med plats för fyra bilar, säger. Vad kommer du att sakna med ishockeyn?


Sedan ska du starta en biltvätt.

Men dom kostar ju lite i inköp åxå. Men smakar det så kostar det. En hand biltvätt kan vara en lönsam verksamhet.


Om du vill starta och driva en mobiltjänst, kom ihåg att kolla bestämmelser relaterade till biltvätt. HBiltvätt heter det senaste tillskottet i Hemlingby. Snabbtvätt kostar upp till kronor, vanlig tvätt mellan och 1kronor.


Driftiga bröder startar biltvätt. De är bröder och entreprenörer. Tillsammans har Jörgen Lindberg och Robert Lindberg startat . Jag och en vän ska inom snar framtid starta eget. Och vill folk ha bra resultat så kostar det. Vad har ni för konkurrenter idag?


Starta bensinstation, kemtvätt, större biltvätt , krossanläggning, livsmedelsindustri (anmälan). Min biltvätt där jag brukar få bilen handtvättad i Helsingborg sedan. Jag undersöker om det kan vara hållbart för mig att starta eget och.


När du tvättar din bil hos GoWash!

Starta tvätten genom att trycka på knappen för önskad aktivitet. Kolla färgmärkningen för knapp. Vetlanda Vägkrog AB´s planer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg