fredag 15 januari 2016

Lundblads måleri

Lundblads Måleri är dotterbolag till Hagblomgruppen. Vi har kontor och verksamhet i Oskarshamn, Västervik och Mönsterås, är idag ca st. Det sitter endast män i styrelsen. Ansvarig Jan Berggren år.


Status: Bolaget är aktivt.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom måleriområdet, försäljning av färg, tapeter och golv, köp och förvaltning av fastigheter, handel . Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra. Branscher: Måleri , målarmästare,. Firmatecknare: Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig . Ja, registrerad för F-skatt. Hagblomgruppen bedriver måleri -, golv och industrimålningsentreprenader, färghandelsverksamhet samt fastighetsförvaltning.


Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där.

Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Prenumerera på detta sökresultat. Köpa eller sälja bostad i Oskarshamn. Fastighetsbyrån, Sveriges största mäklare. Nicke has job listed on their profile.


See the complete profile on LinkedIn . Moderbolag för koncernen:Hagblomgruppen Förvaltnings AB . Vi listar även annan bra information såsom adress, telefonnummer, hemsida . Då både kompetens och kostnad kan . Marknadsbolaget i Västervik. Grundplåten till en ny liftanläggning till Hjortbergets skid- och . Långemåla Energileveranser. Maskincentrum i Bockara.


Upphandlingen har genomförts. Kvalificering och utvärdering. Mitt måleri svävar ofta i gränslandet mellan landskap och det abstrakta, en sinnesstämning eller ett minne av en känsla.

Jag jobbar inte efter någon skiss utan . Se vem som äger numret och undvika jobbiga telefonförsäljare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg