torsdag 14 januari 2016

Hyra partytält umeå

Våra eventhallar och partytält på 5–meter byggs sektionsvis efter dina önskemål. Hyra eventhallar och partytält. Uthyrning av partytält , möbler, porslin och tillbehör i Umeå. Från färdiga festpaket till anpassade tält för ditt event. Hyrtältet kan hjälpa dig hela vägen från planering till catering och tältuthyrning.


Föreningar, kranskommuner och Umeå kommuns egna verksamheter kan hyra utrustning och annat materiel och debiteras utifrån beslutad taxa.

Hos oss kan du hyra både tält och möbler till bra pris med pålitliga leveranser. Vi är Sveriges äldsta uthyrare av partytält. När vi började hyra ut partytält för över år sedan hade vi en modell, idag har vi en mängd olika modeller till . Uthyrningsbutiken Sarek som ligger på IKSU sport, hyr ut det mesta för. Vi är mångsidiga och har stora resurser Halmstad partytält har resurser för små och stora arrangemang, allt för utomhusfesten. Vi arbetar inom ett brett område . Lägg tid på det som verkligen är viktigt.


Vi löser det praktiska med partytält och servis!

Du kan hyra Fest för ca 28kr per dag eller 125kr för en vecka. Partytält med infravärmare. IKSU - Ett friskare och starkare Umeå. Hos oss i Sarek kan ni hyra all utrustning som behövs för vinterns aktiviteter.


Behöver ni tält till vinterturen erbjuder vi fina stormsäkra tält som skyddar er från väder och vind. Lättare regnskurar eller gassande sol, oavsett vad ger partytältet skydd! Tror att Rusta har ett lite dyrare tält som inte bara är solskydd. Första tanken var att hyra tält , men rent a tent visade sig vara dyra och något . Här hittar du menyn till mer information om Blodomloppet Umeå ! Då kan ett partytält eller en paviljong rädda….


Här är checklistan om du ska hyra eller köpa. Få nya studentlägenheter i Umeå. NORDENS STÖRSTA LEVERANTÖR AV TILLFÄLLIGA BYGGNADER, TÄLT , PRESENNINGAR OCH HALLAR.


TROLLHÄTTAN: Drottningtorget UMEÅ : Bussterminalen -Vasaplan Lundabron UPPSALA: Kapellgärdet-BrfBlock BrfHamnen Bäcklösa . RFSL Umeå ( Umeå ), RFSL Uppsala. Vi har ett enormt sortiment . Coverstore har produkter som snabbt och enkelt ordnar förvaring och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg